Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Επειδή κάποιοι λένε πολλά και προσπαθούν να περάσουν μηνύματα για την έκδοση της εφημερίδας ΑΘΛΟΡΑΜΑ της Εύβοιας, θα τους πω, πως εγώ και οι συνεργάτες μου, δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε εφημερίδες, αλλά ξέρουμε να τις υπηρετούμε και ν΄ αδειάζουμε καθημερινά τα μελάνια από τα στυλό μας. Με τα λόγια όλοι κάνουμε τα πάντα. Εμείς δεν μένουμε στα λόγια.
Από αύριο το πρωί και μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ριχνόμαστε στη...
μάχη και την Δευτέρα το πρωί θα κριθούμε. 
Σεβόμαστε τον εκδότη και όλους όσους εργάζονται για την εφημερίδα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπούμε ¨στα δικά τους χωράφια¨.
Φίλες και φίλοι, δεν θα κριθούμε από το μου είπες σου είπα. Θα κριθούμε από αυτά που γράφουμε και θα αποχωρήσουμε από την εφημερίδα, όταν διαπιστώσουμε πως δεν πείθουμε και δεν πουλάμε.
Δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε αυτή την εφημερίδα και τίποτα δεν θα μας αναγκάσει να αθετήσουμε αυτή την δέσμευση.
Άδικος κόπος λοιπόν, γι  αυτούς που προσπαθούν να μας περάσουν διάφορα μηνύματα.
Ο κάθε εκδότης κοιτάζει το συμφέρον του και φυσικά η εφημερίδα του να γίνει απαραίτητη στον καθένα αναγνώστη.
¨Ομάδα¨ που πάει καλά, δεν την αλλάζεις!! Έτσι δεν είναι;
 Η εφημερίδα αυτή δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά, ούτε για ραδιοφωνικές εκπομπές, ούτε για το ίντερνετ, ούτε για κανέναν. Θα προσπαθήσει να έχει την δική της θεματολογία και όχι ν΄ αντιγράφει τα παιδιά που εργάζονται στα άλλα Μέσα Ενημέρωσης.
Και κάτι τελευταίο. Μας ξέρετε καλά. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι σε κανέναν και για τίποτα. Μας επέλεξαν και ξέρουν τις απόψεις μας, όπως κι εμείς τις δικές τους. Εμείς δεν ήμαστε τ΄ αφεντικά. Όσο μας χρειάζονται κι όσο μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας θα ήμαστε εκεί. 
Την Δευτέρα ραντεβού στα περίπτερα.