Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτυχημένο το φιλικό του ΑΟ Κύμης με την ΠΟΛΙΣ

ΑΠΟ: athlorama.gr

Επιτυχημένο το σημερινό φιλικό του ΑΟ Κύμης, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Εθνικής Αντίστασης» στην Καλλιθέα, από την ΠΟΛΙΣ, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (4ος όμιλος).

Η Ευβοϊκή ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, επέβαλε το ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πήρε τη φιλική νίκη και άφησε ευχαριστημένο τον....
προπονητή της, Μήτσιου Χρήστο. Με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, ο ΑΟ Κύμης είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Με βάση τη σημερινή της εμφάνιση, η ομάδα του ΑΟ Κύμης θεωρείται δικαίως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική.
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς και συνέντευξη με τον Μίλαν Γέρεμιτς, στο 1ο φύλλο της εφημερίδας μας, ΑΘΛΟΡΑΜΑ Εύβοιας, που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου σε όλα τα περίπτερα της Εύβοιας.
Δεκάλεπτα: 13-22, 31-35, 54-46, 59-64
Σύνθεση: Θωμάς Γ. (από Δούκα), Φλώτσιος Γ. (από Ερμή Σχηματαρίου), Σπανός Σ., Νασάκης Θ., Γεωργοπαπαδάκος Σ. (από Πορφύρα), Γεωργοπαπαδάκος Ν. (από Εργοτέλη), Βασιλείου Γ., Τσίτσης Ι. Γέρεμιτς Μ. (από Γυμναστικό Χ.), Γεροντίτης (από Γυμναστικό Χ.)
Προπονητής: Μήτσιου Χρήστος (από Γυμναστικό Χ.)
Έφορος: Αναστασόπουλος Νίκος