Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη ν΄ απολογηθώ και φυσικά δεν έχω υποχρέωση να δίνω εξηγήσεις σε κανέναν για θέματα τα οποία αφορούν τον Δήμο Χαλκιδέων και έχω γράψει εδώ ή στην εφημερίδα ΑΘΛΟΡΑΜΑ.
Δεν μπορώ όμως να μην γελάω με κάποια παπαγαλάκια τα οποία στηρίζουν την ύπαρξή τους στο χώρο της ενημέρωσης στα δωράκια των....
αιρετών και γι΄ αυτό δεν θα γράψουν ποτέ αλήθειες!!
Το αστείο είναι πως αυτά τα παπαγαλάκια δεν στήριξαν το ψηφοδέλτιο Ζεμπίλη στις εκλογές, γιατί εκεί ήθελαν τα δωράκια απ΄ όλες τις παρατάξεις!!
Την δική μου θέση την  γνωρίζουν όλη. Καθαρή και δημόσια στήριξη Ζεμπίλη και δυνατά ενάντια στον Παγώνη. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα βλέπω και τα όσα δεν κάνει η Δημοτική Αρχή.
Στο θέμα των ¨ΤΥΦΛΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ¨ που έγραψε το ΑΘΛΟΡΑΜΑ, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία.
Είναι πέρα για πέρα αληθινό το ρεπορτάζ και θα το επιβεβαιώσουν όλοι αργά η γρήγορα.
Επειδή πιστεύω πως ξέρω τον κύριο Γεραντώνη και την κυρία Ζλακώνη, θα περιμένω την απάντησή τους και φαντάζομαι πως θα πούνε αλήθειες και δεν θα θελήσουν να βάλουν το θέμα κάτω από το χαλί.
Όσο για τα παπαγαλάκια, ξέρουν ποιοί και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τους αναγνώστες. Ξέρουν την αλήθεια και αυτό τους πονάει. Είναι άλλο να έχεις αναγνώστες επειδή τους χαϊδεύεις τ΄ αυτιά και μπαίνουν να δούνε την φωτογραφία τους με τα καλά λογάκια και άλλο να έχεις αναγνώστες επειδή ξέρουν πως γράφεις αλήθειες.