Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία των "δελφινιών" του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, κατέκτησαν 16 χρυσά, 31 ασημένια, 27 χάλκινα μετάλλια και 6 κύπελλα!
Θρίαμβος σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών πέτυχε η Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων θάλασσας που διεξήχθη πρόσφατα. Οι αθλητές της Ομάδας γύρισαν με τις αποσκευές τους γεμάτες μετάλλια και διακρίσεις.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει ολόθερμα τους....
κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ν.Ο. Αλιβερίου, που τίμησαν το Δήμο μας με τις επιτυχίες τους, και χάρισαν σε όλους μας ένα χαμόγελο χαράς και αισιοδοξίας. 
Οι επιτυχίες όμως πέρα από την προσωπική σφραγίδα έχουν και την σφραγίδα τόσο των γονέων των παιδιών όσο και των προπονητών τους οι οποίοι ο καθένας από την πλευρά του έχει βοηθήσει τους πρωταθλητές μας και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την προσπάθειά τους, να έχουν πάντα επιτυχίες και χαρές στη ζωή τους, και να αποτελέσουν το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν τον αθλητισμό!
Είναι αξιοθαύμαστο να αγωνίζονται για την προώθηση των αξιών, της άμιλλας και των ιδανικών του αθλητισμού.            
 Ο Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ βγήκε Πρωταθλητής κατακτώντας 74 μετάλλια : 16 χρυσά, 31 ασημένια και 27 χάλκινα. Επίσης πήραν 6 κύπελλα: την γενική ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, την κατηγορία των ΑΝΔΡΩΝ, την κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ, την κατηγορία των ΝΕΑΝΙΔΩΝ, την γενική ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ και την κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΑΒ.
Μετάλλια πήραν οι κολυμβήτριες: Φλωρεντή – Μιχαλάκη Ανδριανή, Κάλφα Νίκη, Κιούση Ελένη, Σκαρλή Αικατερίνη, Καζαντζίδου Σοφία, Αγγελέτου Χριστίνα-Λυγερή, Σαμοθράκη Γαρυφαλλιά, Καρατζά Μελπομένη, Αγγελέτου Νικολέτα, Αγγελέτου Σοφία, Τσερέπη Αλεξάνδρα και Κρόμπα Μαρία-Μαρίνα.  Επίσης συμμετείχαν οι Μάλλιος Ιωάννης, Στουπής Λουκάς, Στρουμπούλης Αναστάσιος, Σαμαράς Αναστάσιος, Κάλφας Ευάγγελος, Χαρπαντίδη Τιμολέων Τριάδα, Τριανταφύλλου Χαρά, Κιούση Βασιλική, Σεφερλή Νίκη, Μπαϊρακτάρη Αγγελική, Ντίκα Βασιλικη και Σάλιαρη Νικολέτα.  
Και οι κολυμβητές: Αλεξανδρόπουλος Κων/νος, Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης, Σταμέλος Αλέξανδρος, Ρέτσας Ευάγγελος, Στουπής Γεώργιος, Καρατζάς Γεώργιος, Τριανταφύλλου Γεώργιος, Μάστορης Ιωάννης, Γκέκας Ορέστης, Κυριακός Δημήτριος, Σπίθας Χρήστος-Ηλίας, Βαλαγιανόπουλος Ιωάννης, Σάλιαρης Κων/νος, Τσερέπης Μάριος, Παπουτσής Λουκάς, Κυριακός Κων/νος, Μπάνος Νικόλαος, Καρβουνιάρης Κων/νος, Νόνας Γεώργιος, Δημητρίου Νικόλαος .
Καλή και δημιουργική συνέχεια στις προσπάθειές σας.
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς