Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ


Σήμερα Σάββατο 6/10/2012 και ώρα 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Metropolitan» επί της λεωφόρου Συγγρού 385 άρχισε η έκτακτη (αρχαιρεσιακή) γενική συνέλευση των Ενώσεων–Μελών της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
  • Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
  • Εκλογή δύο (2) μελών εφορευτικής επιτροπής και εφόσον δεν οριστεί τακτικός δικαστής, ως δικαστικός αντιπρόσωπος-πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, εκλογή τριών (3) μελών της εφορευτικής επιτροπής.
  • Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του ....Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.
  • Αρχαιρεσίες για την εκλογή δεκαπέντε (15) τακτικών και μέχρι δεκαπέντε (15) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο., τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.
  • Αρχαιρεσίες για την εκλογή τριών (3) τακτικών και μέχρι δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.
  • Εάν δεν υπάρξει απαρτία η ανωτέρω γενική συνέλευση, χωρίς άλλη πρόκληση, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ώρα, δηλαδή 11:30 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.
Σε περίπτωση μη επίτευξης πλειοψηφίας του πενήντα τοις εκατό συν ένα (50%+1) των εγκύρων ψήφων από κάποιον υποψήφιο πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. ή από κάποιον υποψήφιο για τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. η ψηφοφορία για την εκλογή τους θα επαναληφθεί,, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 9 του παραρτήματος Γ του καταστατικού της Ε.Π.Ο., την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7-10-2012, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.Κατά τα λοιπά θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο.