Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Ο Σαρρής φέρνει κάτι νέο και η θητεία του θα αφήσει εποχή


Συνέντευξη στον Βασίλη Ποντικό
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, και υποψήφιος για μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ με την "παράταξη Σαρρή" μίλησε στο SoccerPlus εκφράζοντας την πεποίηθηση ότι η θητεία του κ. Σαρρή θ' αφήσει εποχή στην ΕΠΟ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήσασταν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία του κ. Σαρρή ποιες ήταν οι αναδράσεις τον Ενώσεων; 
Ο Γιώργος Σαρρής είναι νέος στο....
ποδόσφαιρο με πολλές εμπειρίες και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον χώρο, καθώς ήταν πρόεδρος Ένωσης. Σε όλη προεκλογική περίοδο όλες οι Ενώσεις ακόμη και οι αντίπαλες τον δεχτήκαν και τον άκουσαν με προσοχή. Ο Σαρρής φέρνει κάτι το νέο και η θητεία του θα αφήσει εποχή.

Είστε νέος παράγοντας τι θα θέλατε να αλλάξει στο χώρο του ποδόσφαιρου; 

Να έρθει η αξιοπιστία και ο σεβασμός από όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο του ποδόσφαιρου. Το άθλημα τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πολλές δυσκολίες, με την εκλογή του Σαρρή θα αλλάξουν πολλά.

Γιατί κάποιος θα πρέπει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή και όχι του Βασίλη Γκαγκάτση;
Γιατί ο κόσμος πάει πάντα μπροστά και δεν πάει πίσω. Ποτέ δεν πρέπει να γυρνάμε στο παρελθόν. Ο Σαρρής έρχεται από τα σπλάχνα του ποδοσφαίρου και είναι ευκαιρία για το ποδόσφαιρο να πάει εκεί που ανήκει.

Θεωρείται ότι η διοίκηση Σαρρή θα είναι μια συνέχεια της διοίκησης Πιλάβιου;

Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετική η διοίκηση παρόλο που θα είναι σε επικοινωνία με τον Σοφόκλη Πιλάβιο. Το πλάνο του Σαρρή θα είναι κάτι καινούργιο. Πάντως θα υπάρχει επικοινωνία με τον κ. Πιλάβιο, του οποίου το έργο κρίνεται επιτυχημένο και η ιστορία πιστεύω ότι θα γράψει καλά πράγματα για αυτόν.

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου...

Από το 2003 βρίσκεται στην διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας, ενώ είναι πρόεδρος της Ενωσης από το 2005. Παράλληλα είναι μέλος της επιτροπής για την Δ’ Εθνικη της ΕΠΟ. Εχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Εύβοιας.