Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Λιγκ

Επιστροφή στα... πάτρια και την ελληνική πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ για τους δύο «αιωνίους». Μετά την ήττα αλλά και καλή εμφάνιση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά την αναζωογονητική ισοπαλία με την Τότεναμ δοκιμάζεται στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα.
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει άλλα περιθώρια και θέλει μόνο τη νίκη, για να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ομάδα της Αθήνας θα συνεχίσει να στροβιλίζεται στην κρίση και το μέλλον του.....
Πορτογάλου τεχνικού θα είναι αβέβαιο...
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ στον εντός έδρας αγώνα με τον πάντα αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες έχουν έως τώρα πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους, άλλη μια επιτυχία, αλλά ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ θέλει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου κόντρα στην Κέρκυρα.
Συνοπτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (Ολοι θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):
ΣΑΒΒΑΤΟ
17:15 (Βέροια) Βέροια-Ατρόμητος
17:15 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Κέρκυρα
19:30 (Ηράκλειο) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ
16:00 (Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος
18:15 (Θεσ/κη) Αρης-Πλατανιάς
18:15 (Ξάνθη) Ξάνθη-Παναθηναϊκός
20:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

ΔΕΥΤΕΡΑ
20:30 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Πανθρακικός