Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ετήσια Χοροεσπερίδα Συλλόγου – Βράβευση Συνταξιούχων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας πραγματοποίησε με μεγάλη συμμετοχή, την ετήσια χοροεσπερίδα - κοπή πίτας και τη βράβευση των συνταξιούχων του Συλλόγου μας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στην....
ταβέρνα « Τσίμπος » στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας.
Οι εκπαιδευτικοί που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην Εκπαίδευση είναι: Βουρλιωτάκη Καλλιόπη, Έξη Ελένη, Καλαιτζοπούλου Δέσποινα, Καραμάνου Άννα, Κουβράκη Σοφία, Κυριάκου –Τσιριμώκου Μαρία, Μάργαρης Κωνσταντίνος, Μπασινά Ελένη, Παπαμανώλη Βασιλική.

Όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, διαπιστώνουμε καθημερινά την κατάρρευση των βάσεων της ατομικής και κοινωνικής ζωής, την καταστροφή θεμελιωδών αξιών, την αποδυνάμωση βασικών κοινωνικών θεσμών (από την εργασία και την υγεία μέχρι τη δικαιοσύνη), τη δυσλειτουργία κοινών κανόνων και κωδίκων επικοινωνίας.

Μοναδική ελπίδα μας η συλλογική πολιτική και κοινωνική δράση ο μόνος τρόπος να δώσουμε μια συνεκτική ερμηνεία του σύγχρονου κόσμου και μια προοπτική για ένα καλύτερο αύριο στους πληγωμένους ανθρώπους μιας τραυματισμένης κοινωνίας. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τον αγώνα και τις δράσεις σε όλα τα επίπεδα γιατί το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που λειτουργούν με αξίες και όραμα.

Το ΔΣ