Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Με την επίσημη προπόνηση της Εθνικής  στο Huseyin Avri Aker Stadium της Τραπεζούντας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κ-20 για τον τελευταίο της αγώνα στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων με αντίπαλο την συγκάτοικό της στην κορυφή, Παραγουάη (28/6, 18:00, Huseyin Avri Aker Stadium).
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι διεθνείς εκτός του .....αρχηγού Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ος διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο epo.gr για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένας αγώνας-σταθμός για την Εθνική. Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη και σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η νίκη και όχι κάτι άλλο. Δεν συζητάμε για συνδυασμούς αποτελεσμάτων, γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε την ομάδα μας και να πιστεύουμε στις δικές μας δυνάμεις. Είμαι αισιόδοξος ότι το βράδυ της Παρασκευής θα μας βρει όλους να πανηγυρίζουμε μια ιστορική επιτυχία».
Οι διεθνείς παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης 27/6 video με φάσεις από τους αγώνες της Παραγουάης στο τουρνουά.