Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή

Πέρασαν ακριβώς 3 χρόνια από τότε που βρέθηκα στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Από την πρώτη στιγμή που ανήκα σ’ αυτήν, μου έγινε αμέσως αντιληπτό οτι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων με αυθεντικό πάθος και γνώση για το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Ήμασταν όλοι νέοι στον χώρο της FOOTBALL LEAGUE 2 αλλά ήταν φανερό ότι υπήρχε μεγάλη προοπτική ώστε αν δουλέψουμε μαζί να καθιερώσουμε τον «άγνωστο» για πολλούς ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.
Έτσι ορμώμενοι από τον συλλογικό ενθουσιασμό μας και τις μικρές φιλοδοξίες μας αρχίσαμε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Κανείς μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ούτε....
στα πιο τρελά του όνειρα, ότι ο «άγνωστος» μέχρι τότε ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι μετά από 3 χρόνια μια καταξιωμένη και υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η άνοδος της ομάδας μας στην FOOTBALL LEAGUE το 2011, η άνετη παραμονή της σε αυτήν το 2012 και η παρουσία της στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τον πρώτο γύρω φέτος αγγίζοντας το όνειρο της SUPER LEAGUE θεωρώ πως είναι έργα της συντονισμένης δουλειάς μιας ομάδας ανθρώπων που κοινό χαρακτηριστικό είχαν το καλό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.

Στα τρία χρόνια παρουσίας μου στην Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ βίωσα όλα τα βασικά συναισθήματα θετικά ή αρνητικά (χαρά, περηφάνια, στεναχώρια, λύπη, αγωνία, άγχος, αδικία...). ΠΟΤΕ όμως ΦΟΒΟ και ΝΤΡΟΠΗ!!
Σημασία για μένα έχει πως τα βιώνει κανείς ως ευχάριστα ή δυσάρεστα, αναλόγως από ποια σκοπιά τα βλέπει βάσει των εμπειριών του και πως διαμορφώνουν τον τρόπο που βλέπει την πραγματικότητα.

Και η πραγματικότητα λέει πως γνώρισα εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες και πραγματικά βοηθήθηκα παρά πολύ από αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα, τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ερασιτέχνες της Κ21. Οι τελευταίοι γνωρίζουν πολύ καλά κάτω από τι δύσκολες συνθήκες λειτουργούσαμε και θέλω να πιστεύω πως ήμουν απέναντί τους δίκαιος, αληθής και τίμιος.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και δηλώνω πως είμαι πάντα στην διάθεσή τους.
Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των «μικρών» που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και τον κ. Ανδρούτσο Δ. και την σύζυγό του Σπυριδούλα για τις ατέλειωτες διευκολύνσεις που μας παρείχαν όλη την χρονιά στο θέμα του γηπέδου για τις προπονήσεις μας.

Ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους άξιους προπονητές-συνεργάτες , κ. Πριόνα Αντ., Φοιρό Γ., Βούζα Β., Βαζάκα Γ. και Παντέλη Ν. για τις πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις που αποκόμισα από αυτούς (ειλικρινά νιώθω οτι έβγαλα «Πανεπιστήμιο») , όλα τα υπόλοιπα μέλη από τα προπονητικά team που κατά καιρούς δημιουργήθηκαν (τον Νίκο, τον Δημήτρη Κ., τον Χρήστο, τον Σίμο, τον Δημήτρη Α., τον Θοδωρή, την Θεοδοσία), την γιατρό μας Μουριά Σ., τον φυσιοθεραπευτή μας κ. Μαχαίρα Ν., αλλά και τους ανθρώπους των «αποδυτηρίων» τον Γιάννη, τον Μάριο, τον Νάσο κ.α.. για τις χρήσιμες υπηρεσίες τους.

Σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στα Ψαχνά αλλά και όλου του νομού που μας στήριξε κάθε αγωνιστική όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα Μ.Μ.Ε. για τον σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Τέλος να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑ.Ε. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Στούπα Γ. και Γκαλούφα Κ., καθώς και τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Κ21 κ. Πριόνα Δ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να δουλέψω και στις δυο ομάδες μας, περιμένοντας πάντα να τηρήσουν την υπόσχεση που μου έδωσαν στο τελευταίο ραντεβού μας.

Εύχομαι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και να συνεχίσει να τιμά με την παρουσία του το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Τοκπασίδης Παναγιώτης
Προπονητής Ποδοσφαίρου