Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Αλιβέρι 24-1-2014

Κοντά στους επαγγελματίες ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου για άλλη μια φορά.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά και των συνεργατών του, σε όλα σχεδόν τα καταστήματα του Δήμου, ώστε να ευχηθούν στους εμπόρους και τους επαγγελματίες «καλή χρονιά», υγεία, δύναμη και κουράγιο προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία ταλανίζει τη χώρα μας.
Οι επισκέψεις αυτές στις έδρες των Δημοτικών ενοτήτων ...

και όχι μόνο στο Αλιβέρι και την Κύμη, επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, τόσο τα Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, όσο και το Πάσχα και ο χαρακτήρας τους δεν είναι μόνο τυπικός αλλά, κυρίως, ουσιαστικός.
Ο Δήμαρχος και το επιτελείο του, εκτός της ανταλλαγής ευχών, έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά με τους επαγγελματίες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δρομολογήσουν λύσεις στο μέτρο του δυνατού.
Φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής επικοινωνία με τους δημότες, καθώς με αυτόν τον τρόπο οικοδομούνται οι σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος δεν φείδεται χρόνου προκειμένου να οικοδομήσει αυτή τη μορφή επικοινωνίας – δημοκρατικής λειτουργίας, κάτι που συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του και όχι μόνο κατά τους προεκλογικούς μήνες.