Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Καλημέρα

Σήμερα την καλημέρα θα την στείλω κάνοντας μια αναφορά στον προπονητή κ.  Αντώνη Πριόνα.
Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και του βγάζω το καπέλο ως προπονητή. Είχα γράψει και στο παρελθόν πως ο κ. Αντώνης Πριόνας εκτός από την θέληση, εκτός από τις γνώσεις, έχει και άστρο.
Δεν είναι τυχαία η πορεία του. Συναντηθήκαμε όταν ήταν προπονητής στην ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 Εύβοιας. Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, αλλά ο κ. Πριόνας δεν....
συνέχισε να είναι στον πάγκο της ομάδας, αφού κάποιοι θεώρησαν πως δεν είχε τις εμπειρίες για να οδηγήσει την ομάδα στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Το αποτέλεσμα γνωστό. Η ομάδα δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα.
Ο κ. Πριόνας δεν χάθηκε. ¨Έπεσε¨ στα χέρια της αλεπούς των γηπέδων και ακολούθησε μια εκπληκτική πορεία.
Μαζί με τον κ. Γιώργο Στούπα ξεκίνησαν να αναστήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. 
Στούπας - Γκαλούφας και Πριόνας ήξεραν τι έκαναν τότε, γιατί ήξεραν που ήθελαν να φτάσουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα της Α1 πήγα στο γήπεδο ΤΣΑΛΙΚΗ/ΠΑΠΙΛΑ σ΄ ένα ραντεβού με τον κ. Αντώνη Πριόνα. Τότε είπαμε πολλά και για πρώτη φορά άκουσα πως δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ΑΕΧ.
Για πρώτη φορά άκουσα, πως κάτι ετοίμαζαν για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ακολούθησε μία ακόμη συνάντηση, αυτή την φορά για να πιούμε έναν καφέ.
Συναντηθήκαμε στην ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ¨. Γνωστό ¨καφέ¨ στην παραλία της Χαλκίδας. Σήμερα δεν υπάρχει.
Σ΄ αυτή την συνάντηση υπήρχε και ένα ακόμη πρόσωπο. Ήταν ο άνθρωπος που από τότε μέχρι σήμερα οδηγεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Ο κ. Γιώργος Στούπας. Είπαμε πολλά και θυμάμαι που φεύγοντας τους είπα: ¨Προχωρήστε, θα πάτε καλά¨.
Η συνέχεια είναι γνωστή. 
Ο κ. Πριόνας απέκτησε πολλούς φίλους, αφού είναι γνωστό πως όταν πας καλά, πολλοί έρχονται κοντά σου για να έχουν ένα κομμάτι της δόξας σου.
Από τα γήπεδα της Εύβοιας ο κ. Πριόνας χέρι-χέρι με τον ΗΡΑΚΛΗ, βρέθηκε στα σαλόνια της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ!!
Στην συνέχεια ανέλαβε τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΎΛΑΣ, την ώρα που όλοι θεωρούσαν πως είχε ήδη πέσει στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Κι όμως ο κ. Πριόνας όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη Γ΄  Εθνική, αλλά την επόμενη χρονιά την οδήγησε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε από την θέση του προπονητή της Μαγούλας, αλλά δεν θέλω ν΄ αναφερθώ στους λόγους και στις συνθήκες κάτω από τις οποιες εργαζόταν.
Πιστεύω πως ο κ.  Πριόνας, θα κάνει το επόμενο βήμα και θ΄ αλλάξει κατηγορία.
Κάποιοι απορούν, γιατί δεν γράφω ο Αντώνης και γράφω ο κ. Πριόνας. Συγνώμη, αλλά δεν ανήκω στους πολλούς φίλους του κ.  Πριόνα και εκτός από αυτό, σέβομαι την πορεία του. Μπορεί αυτό να παρεξηγηθεί, αλλά τον εκτιμώ τόσο πολύ, που το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τον αποκαλώ κύριο.
Κύριε Πριόνα, είμαι βέβαιος πως σύντομα θα έρθει το επόμενο βήμα σας. Αγωνιώ όμως για το ποια θα είναι η τυχερή ομάδα.