Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Στη Σλοβενία η ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στη Σλοβενία βρίσκεται από το Σάββατο το μεσημέρι η Μικτή Εύβοιας για τους αγώνες που θα δώσει στα πλαίσια του REGIONS CUP της ΟΥΕΦΑ, μετά την κατάκτηση του τροπαίου εντός Ελλάδας.
Το παρθενικό ταξίδι ποδοσφαιρικής ομάδας από την Εύβοια στην Ευρώπη ξεκίνησε ξημερώματα του Σαββάτου στις 2.30 από το στάδιο Χαλκίδας για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Από ‘κει η αποστολή μετέβη στο Μόναχο κι από ‘κει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της καταπράσινης Σλοβενίας, Λουϊμπλιάνα.
Στη συνέχεια με λεωφορείο κατέφθασε στην πόλη Μούρσκα Σόμποτα, στη....

βορειοανατολική πλευρά της χώρας, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του προκριματικού ομίλου με τις εκπροσώπους των χωρών Σλοβενίας, Σκωτίας, Σαν Μαρίνο και Ελλάδας.
Το ταξίδι των παιχτών και συνοδών της Μικτής Εύβοιας διήρκεσε συνολικά 11 ώρες, αλλά παρά την κούραση οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τις οδηγίες των προπονητών Θανάση Γουρνά και Αργύρη Μαστραγγελή.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπατο στην πόλη, ξεκούραση και στις 6 το απόγευμα θα γίνει ο πρώτος αγώνας της Μικτής με αντίπαλο τη γηπεδούχο Σλοβενία και με στόχο φυσικά τη νίκη που θα δώσει πολλές ελπίδες για την πρωτιά, η οποία θα την οδηγήσει την ομάδα της Εύβοιας σε νέους αγώνες με αντιπάλους τις εκπροσώπους από την Γερμανία, την Αγγλία και τη Σλοβακία.
Με την ομάδα της Εύβοιας συμμετέχουν στην αποστολή οι παίχτες:
Tερματοφύλακες: Θανάσης Δαμάσκος (Ακ. Ιστιαίας), Γιώργος Μόνος (Λουκίσια).
Αμυντικοί: Αντώνης Μπισμπικόπουλος (Ολυμπιακός Χ.), Βαγγέλης Κοκκάλας (Κύμη), Νίκος Κόκκος (Κύμη), Νίκος Κοτρότσιος (Ευβοϊκός), Σπύρος Σιάνος (Ακ. Ιστιαίας), Σπύρος Θωμόπουλος (Ελλήσποντος).
Μέσοι: Δημήτρης Δαρζέντας (Ιστιαία), Θοδωρής Ευγενίου (Ερέτρια), Βάϊος Καλοχωρίδης (Λουκίσια), Μάριος Καραχάλιος (Αρτάκη), Γιώργος Μαστροκώστας (Δύστος), Σταύρος Ζέρβας (Νεοχώρι), Κώστας Αγραφιώτης (Λήλας)
Επιθετικοί: Νίκος Σταματάκος (Ερέτρια), Νίκος Βεζιρτζόγλου (Ολυμπιακός Χ.), Γιώργος Τσιβίκας (Λουκίσια), Ηλίας Ξιφαράς (Λουκίσια).
Την αποστολή, συνοδεύουν από την ΕΠΣΕ οι κ.κ. Γιώργος Πίσχινας, Αντώνης Παπαδάκης, Γιάννης Ρέτσας και Νίκος Δαφνής.
 Πριν από τον αγώνα μίλησαν στους παίχτες οι προπονητές και εκ μέρους της ΕΠΣΕ ο κ. Γιάννης Ρέτσας.
Η 11άδα που θ’ αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι είναι Μόνος, Κόκκος, Κοκκάλας, Μπισμπικόπουλος, Θωμόπουλος, Καλοχωρίδης, Δαρζέντας, Αγραφιώτης, Σταματάκος, Καραχάλιος, Βεζιρτζόγλου