Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ο κ. Γιώργος Ψαθάς

Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία χθες και ο συνομιλητής μας είπε: ''Ίσως δεν θα έπρεπε να πείτε τόσο σκληρά για τον Γιώργο''. Τον ρωτήσαμε αν κάτι, από όσα γράψαμε, δεν είναι αλήθεια και μας απάντησε όχι.
Λοιπόν, φίλε, δεν μπορείς να φανταστείς και δεν το πιστεύεις. Εκτιμούμε αφάνταστα τον κ. Ψαθά. Διαφωνούμε μαζί του σε κάποια πράγματα. Στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι δικό μας το .....

πρόβλημα. Ξέρει ο κ. Ψαθάς τα πάντα. Κάτι δεν πήγε καλά στις σχέσεις του με τη διοίκηση και το ξέρει. Προφανώς έχει την άποψή του. Προφανώς άλλα πιστεύει ο ίδιος και άλλα η διοίκηση. Η πορεία όμως του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δικαίωσε τη διοίκηση.
Στο θέμα του κ. Παπακωνσταντίνου υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για τη φιλία τους; Εμείς ποτέ. Είναι φίλοι και αυτό το εκτιμούμε. Όμως ο κ. Ψαθάς έχει διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα και δεν το κρύβει και καλά κάνει. Διαφωνούμε στο ότι ανθρώπους, οι οποίοι ''χτυπούν'' τον φίλο του, πολές φορές τους έχει δίπλα του.
Κύριοι, δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας. Εκτιμούμε τον κ. Ψαθά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γράφουμε την άποψή μας. Αυτό κάνει και ο  ίδιος.