Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Όποιοι θυμώνουν μ΄ αυτά που γράφουμε, καλά θα κάνουν να απαντούν και όχι να γυρίζουν δεξιά κι αριστερά και να λένε βλακείες. Κανένας  δεν θα μας υποδείξει τι θα γράψουμε και πως θα το γράψουμε.
Αν κάτι δεν έχει σχέση με την αλήθεια, τότε θα σας ζητήσουμε συγνώμη. Πρέπει όμως να μας πείσετε και φυσικά όχι με λόγια.
Κύριοι, δεν είμαστε μικρά παιδιά, ούτε έχουμε ανάγκη αναγνώρισης στο χώρο.
Εμείς δεν το παίζουμε και με τους μεν και με τους δε. Έχουμε άποψη και την ....
υποστηρίζουμε.
Δεν γράψαμε ποτέ πως συμφωνούμε σε όλα με τον Στούπα, τον Γκαλούφα και τους συνεργάτες του.
Γράψαμε πως μόνο αυτοί μπορούσαν και πήγαν τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί ψηλά που είναι σήμερα.
Γράψαμε πως είναι μάγκες με αρχ..... και όχι αρχ...... μάγκες.
Αναφερθήκαμε σε ονόματα και αυτό ενόχλησε.
Επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις, καλά θα κάνουν όλοι να είναι προσεχτικοί.
Εδώ δεν παίζουμε τις κυρίες κουμπάρες. Ότι γράφει δεν ξεγράφει.
Εμείς φερέφωνα δεν θα γίνουμε και κανείς δεν μπορεί να μας ζητήσει να μην γράψουμε για κάποιον.
Δεν συκοφαντήσαμε κανέναν.  Γράψαμε αυτά που ξέρουμε και θα συνεχίσουμε.
Εμείς δεν είμαστε ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ. Σεβόμαστε τους πάντες και τα πάντα.
Και για να μην ξεχνούν κάποιοι, θα θυμίσω ένα περιστατικό. Όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν ένα βήμα από την διάλυση, βρέθηκα στα Ψαχνά και πηγαινοερχόμουν από το γραφείο του κυρίου Στούπα, στο γραφείο του κ. Λεοντή ο οποίος τότε ήταν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Προσπαθούσα να τον πείσω να δεχθεί να είναι στο ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, γιατί αν ο κ. Λεοντής έλεγε όχι, ο κ. Στούπας δεν θα προχωρούσε. Τότε συνάντησα στο γραφείο του κ. Λεοντή τον κ. Ψαθά και τον κ. Σταθαρά οι οποίοι ήταν στην επιτροπή γηπέδου. Τους είπα να βοηθήσουν ώστε να μην πάει στο Πρωτοδικείο ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Το έλεγε ένας ξένος.
Τότε όλα έγιναν όπως έπρεπε και ξεκίνησε το θαύμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Τα γράφω αυτά γιατί κάποιοι ξεχνούν. Την εποχή εκείνη ξεκινούσε μια νέα προσπάθεια στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1. Γιατί όλοι τα ξεχνούν αυτά; Ήταν η χρονιά που κάποιοι τετραέξυπνοι διέλυσαν την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Τα λέγαμε τότε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ αλλά στάθηκαν τυχεροί κάποιοι, αφού άλλοι θέλησαν να μην ακολουθήσουν αυτό που εμείς λέγαμε και προχώρησαν μόνοι τους με τα γνωστά μπλεξίματα κι αποτελέσματα.
Τέλος πάντων. Κύριοι, χτυπάτε λάθος πόρτα. Κανείς μα κανείς δεν θα μας κάνει υποδείξεις. Όλοι μπορούν να απαντήσουν με στοιχεία. Λόγια στα καφενεία και στα γραφεία, δεν μας αγγίζουν.