Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Χέρι χέρι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομόφωνα ο Αγραφιώτης πρόεδρος της Σούπερ ΛιγκαΟμόφωνα ο Αγραφιώτης πρόεδρος της Σούπερ Λιγκα

Με ομόφωνη απόφαση η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ εξέλεξε νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού τον Τάκη Αγραφιώτη, πρώην γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα ως αναπληρωτής εκλέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης. Παρούσες στην εκλογική διαδικασία ήταν και οι 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκα (απούσα ήταν μόνο η ΕΠΟ).
Ο Τάκης Αγραφιώτης ήταν επί σειρά ετών στενός ....συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην ΑΕΚ και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού (διευθυντής του γραφείου του). Προτού αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ. Αναμένεται να γίνει και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον δικαίωμα θέσης προέδρου στη Σούπερ Λίγκα έχουν μόνο πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή κάτοχοι τουλάχιστον του 10% των μετοχών ΠΑΕ.
Να σημειωθεί ότι οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν κοινή γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ της υποψηφιότητας του Σωπήλη και ο Παναθηναϊκός, με τη σειρά του πρότεινε τον Αγραφιώτη για τη θέση του προέδρου.