Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΕΚ Χαλκίδας και ο κ. Σταματίου

Δεν είναι πλέον στον πάγκο της ομάδας της ΑΕΚ Χαλκίδας ο προπονητής κ.  Σταματίου και πιστεύουμε πως η αιτία του τέλους αυτής της συνεργασίας ήταν το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στ΄ αποδυτήρια και ιδιαίτερα μετά τον αγώνα με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ στην Νεα Λάμψακο.
Ας μη γελιόμαστε. Εκείνος ο αγώνας είχε δείξει πως κάτι δεν ....
πήγαινε καλά στην ΑΕΚ. Η ομάδα έδειχνε πως δεν έψαχνε την νίκη, αλλά κάτι άλλο. Δεν γνωρίζουμε τι είχε προηγηθεί, αλλά η ΑΕΚ δεν ήταν ομάδα. Δεν υπήρχε οργάνωση στο παιχνίδι και ο κάθε ποδοσφαιριστής έκανε του κεφαλιού του.
Καλός ο αντίπαλος, αλλά η ΑΕΚ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να σταθεί στο γήπεδο. Μπορεί ο τερματοφύλακας να μην ήταν σε καλή μέρα, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει, όταν στο Β΄ ημίχρονο και μετά την είσοδο του Κυριάκου Τζήμα για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, οι γηπεδούχοι χόρευαν τσιφτετέλι μέσα κι έξω από την περιοχή της ΑΕΚ;
Ας μη γελιόμαστε. Ας μη λένε κάποιοι κι ας μην ψάχνουν δικαιολογίες. Κάτι υπήρχε στην ΑΕΚ Χαλκίδας και το οποίο δεν άφηνε να δημιουργηθεί καλό κλίμα στην ομάδα.