Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Δημήτρης Θωμάς

k karapa Γιατί κανείς δεν μιλάει για την τρύπα 8 εκ ευρώ επί θητείας Κατερίνας Καράπα;
Όταν ο Θανάσης Μπουραντάς αναφέρθηκε στο θέμα των ορκωτών λογιστών, η αντιπολίτευση με μπροστάρη τον Δημήτρη Θωμά, όχι απλώς συμφώνησε αλλά και υπερψήφισε την πρόταση. Με το δεδομένο όμως (αυτή ήταν η απόφαση του Συμβουλίου) να μην γίνει έλεγχος μόνο για την...
προηγούμενη θητεία αλλά και για τις προηγούμενες, ώστε να μάθουν όλοι πόσα χρέη παρέλαβε η Δημοτική Αρχή και από ποιους πρώην Δήμους.
Ο Θανάσης Μπουραντάς τότε είχε ταχθεί κατά αυτής της λογικής με το σκεπτικό ότι τον ενδιαφέρει να μάθει μόνο τι παρέλαβε και όχι τι έγινε στις προηγούμενες θητείες. Αν όμως το ενδιαφέρον του ήταν πραγματικό, τότε θα ήθελε να προχωρήσει ο έλεγχος σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί τι έγινε και την προηγούμενη τετραετία δηλαδή πριν αναλάβει ο Δημήτρης Θωμάς.
Σε αυτό το σημείο μάλιστα ο Δ. Θωμάς κατήγγειλε ότι αλλοιώθηκαν τα πρακτικά, καθώς, ενώ η απόφαση του Συμβουλίου ήταν να γίνει έλεγχος και στους πρώην Δήμους, αυτό δεν φάνηκε πουθενά.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει μια εκκρεμότητα με ένα τεράστιο ποσό ύψους 8 εκ ευρώ, το οποίο πληρώθηκε από το Δήμο Ταμυναίων χωρίς παραστατικά. Μάλιστα, προκειμένου να δικαιολογηθεί η τρύπα, ειπώθηκε ότι …πήρε φωτιά το Δημαρχείο και κάηκαν τα παραστατικά, κάτι που οι ορκωτοί λογιστές δεν το δέχτηκαν και το θέμα έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
“Δεν τους ενδιαφέρει να διερευνηθεί αυτό το θέμα και λένε ότι δεν θέλουν έλεγχο στις προηγούμενες περιόδους. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά” τόνισε ο Δημήτρης Θωμάς.

πηγη:http://kimi-aliveri.gr