Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

Προς : Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου κ. Μπενάκη Ιωάννη
Κοιν.: Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου κ. Μπουραντά Αθανάσιο
ΘΕΜΑ : «Αποχή του συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο της 29-12-2014,διαμαρτυρόμενοι για την συνεχή απαξίωση του Σώματος»

Κύριε πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ο συνδυασμός μας δεν θα συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 29-12-2014, διότι η συνεχής υποβάθμιση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου....
μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Για πολλοστή φορά η πρόσκληση που στείλατε αργά το μεσημέρι της 24/12/2014, (σε όσους από τους Συμβούλους την στείλατε, γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν λάβει πρόσκληση), δεν συνοδευόταν από καμία εισήγηση.

Στο προηγούμενο Δ.Σ της 22-12-2014, τυχαία μάθαμε για την πρωτοβουλία του Δημάρχου, δίχως να του έχει δοθεί καμία εξουσιοδότηση από το σώμα, για την κατασκευή Σταθμών Μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Κύμη και στο Αλιβέρι.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και απασχολεί όλους τους δημότες. Δεν μπορεί να γίνει και αυτό, πρόχειρα και «εν κρυπτώ»! Δίχως καμία εισήγηση και παραμονές της Πρωτοχρονιάς!! Δίχως να έχουν γνωμοδοτήσει οι Δημοτικές κοινότητες στην περιοχή των οποίων ο Δήμαρχος πρότεινε στο Υπουργείο να εγκατασταθούν οι σταθμοί μεταφόρτωσης των απορριμμάτων. Από τη μεριά μας δεν θα συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο συμβούλιο.
Σας καλούμε όπως αναβάλετε την σημερινή συζήτηση και καλέσετε εκ νέου, αμέσως μετά τις γιορτές, Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στον τόπο μας, προσκομίζοντάς μας εγκαίρως την απαιτούμενη εισήγηση.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ


Επικεφαλής του συνδυασμού


ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου