Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το παράδειγμα

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα με τα οποία θα μπορούσα να τεκμηριώσω την άποψή μου για τους ραδιοφωνατζήδες και γενικά για το ραδιόφωνο.
Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και η στάση και η άποψη που έχει και εκφράζει ο καθένας μας για τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Οι περισσότεροι ραδιοφωνατζήδες λένε τα καλύτερα όταν ....
συνομιλούν (στο ραδιόφωνο) μαζί του, αλλά όταν υπάρχει θέμα με τον κ. Παπακωνσταντίνου δεν παίρνουν θέση και αναμασούν τις κατηγορίες εναντίον του.
Κύριοι, είναι δυνατόν εσείς "οι φίλοι" του κ. Παπακωνσταντίνου να μην λέτε την άποψή σας;
Είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Δεν τον ξέρετε; Γιατί λοιπόν κρατάτε ουδέτερη στάση;
Δεν έχετε άποψη; 
Εμείς δεν είμαστε φίλοι του, αλλά το λέμε δυνατά και δημόσια.
Κάποιοι τύποι, οι οποίοι είναι γνωστοί και οι οποίοι έστησαν μια ωραία πλεκτάνη, επειδή έχασαν την καρέκλα που είχαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους.
Στο τέλος θ΄ αποδειχθεί πως ο κ.  Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Τότε θα βγούνε όλοι "οι φίλοι του" και θα λένε πως αυτοί το ήξεραν, πως αυτοί το είχανε πει και διάφορα τέτοια. Κύριε Παπακωνσταντίνου, όταν έχετε τέτοιους φίλους τι να τους κάνετε τους εχθρούς;;;;;
Θυμάμαι την υπόθεση με τον κ. Γιώργο Σέγκο. Χρειάσθηκαν μέρες κάποιοι ραδιοφωνατζήδες για να βγούνε και να ψιθυρίσουν κάποια πράγματα. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ φίλοι με τον κ. Σέγκο, αλλά είχαμε πει πως ούτε για αστείο δεν δεχόμαστε πως κάτι τρέχει. Δικαιωθήκαμε.
Τέλος πάντων. 
Στο θέμα του κ. Παπακωνσταντίνου την απάντηση θα την δώσουν οι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, την ώρα της κάλπης. Θα τιμήσουν με την ψήφο τους τον κ. Παπακωνσταντίνου και θα στείλουν το μήνυμα σε όλους.
Εμείς το λέμε δυνατά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Παπακωνσταντίνου και δεν περιμένουμε αποδείξεις για την εντιμότητα και την ακεραιότητα του ανθρώπου.