Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καλησπέρα σας κύριε Λαϊνιώτη

Αγαπητέ Άγη, σου έχω πει πολλές φορές πως όσο κι αν κάποιοι το προσπαθούν, δεν θα με πείσουν ποτέ.
Εύχομαι αυτοί που δήθεν σε εκτιμούν, να βρουν την δύναμη και να ομολογήσουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που απλά σε χρησιμοποιούσαν για να κάνουν την δουλειά τους και μόνο.
Τους ενοχλεί η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.
Θα ήθελα αγαπητέ Άγη να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
- Δεν είναι κακό να είναι κάποιος υποψήφιος σε όποια....
εκλογική διαδικασία.
- Δεν κατέβασα τίποτα από το κεφάλι μου αγαπητέ Άγη. Έγραψα την πληροφορία μετά από δικό σου τηλεφώνημα σε πρόεδρο ομάδας. Είναι αλήθεια ή ψέματα;
- Ξέρεις πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι φροντίζουν να σε στρέψουν εναντίον μου. Αυτοί είναι η δουλειά τους και το ξέρεις, αφού το έχεις ζήσει στο πετσί σου.
- Αγαπητέ Άγη δεν με αγγίζουν τα περί λασπολόγων κλπ., ούτε φυσικά τα σχόλια του όποιου ¨μεγαλοδημοσιογράφου¨, ο οποίος θέλει να μας πείσει πως εκτιμά τους συναδέλφους του.
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα και φυσικά δηλώνω πως εγώ δεν παίρνω πίσω αυτά που λέω ή γράφω. Αν γράψω κάτι ή πω κάτι το οποίο είναι λάθος, ζητώ συγνώμη και δεν το κάνω γαργάρα, όπως κάνουν άλλοι. Θα θυμίσω σε κάποιους τα όσα είχαν πει για τον διαιτητή Βρακά και μετά τα ξέχασαν.
Αγαπητέ Άγη, καθαρές κουβέντες. έχεις το τηλεφωνικό μου νούμερο και θα μπορούσες να μου τηλεφωνήσεις για να διαψεύσεις την πληροφορία. Εγώ τι να διασταυρώσω Άγη; Τα διασταυρωμένα;
Τέλος πάντων.
Εύχομαι κάποια στιγμή, να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους.
Μέχρι τότε για  ¨τους φίλους σου¨, εγώ θα είμαι ο λασπολόγος. Δεν μ΄ ενοχλεί καθόλου αυτό, γιατί εγώ δεν είμαι μαθητευόμενος, ούτε χομπίστας. Μ΄ ενδιαφέρει όμως η δική σου γνώμη και ξέρω καλά τι γράφω. Εύχομαι κάποια στιγμή να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε.
Όσο για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ, ξέρουν όλοι την θέση μου.
Σου εύχομαι τα καλύτερα