Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Βιάζονται να καταδικάσουν διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτοί που έγραφαν και έλεγαν τα καλύτερα για τον διαιτητή κύριο Κάμπαξη, αλλά και για τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου βιάζονται πολύ για να τους καταδικάσουν.
Κύριοι δεν τους γνωρίζεται ως ανθρώπους; Πιστεύει κανείς πως ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Κάμπαξης είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο;
Όσα λέγατε μέχρι τώρα ήταν ψεύτικα; 
Όχι κύριοι. Θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να πάρετε θέση....
και να πείτε την δική σας άποψη.
Φυσικά και θα τους κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά μην ξεχνάτε πως δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες η δικαιοσύνη έκανε λάθος και το αναγνώρισε μετά από χρόνια.
Κύριοι, θύματα μιας καλά στημένης σκευωρίας μπορεί να είναι, γιατί δεν προστάτεψαν τους εαυτούς τους, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μέλη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Θυμόσαστε την περίπτωση του κ. Σέγκου; Σκοπός τους ήταν να μην μπορέσει ο κ. Σέγκος να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Σέγκος αθωώθηκε, αλλά η ζημιά είχε γίνει.
Εμεις όπως και τότε έτσι και τώρα πιστεύουμε πως και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Κάμπαξης είναι αθώοι.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου το μόνο ¨κακό¨ που έκανε, είναι πως βρέθηκε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και κάποιοι αυτό δεν το άντεξαν.
Τέλος πάντων. Τώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Κάμπαξης θα καταλάβουν πως κάποιοι δήθεν φίλοι τους, ήθελαν απλά να είναι δίπλα τους παριστάνοντας τους φίλους.
Εμείς πιστεύουμε πως είναι αθώοι και αυτή την άποψη θα στηρίξουμε.