Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Γενική επιστράτευση φιλάθλων στις 10 Μαϊου. Αυτό θα πρέπει να το μεταφέρουμε σε όλη την Εύβοια. Η πόλη της Χαλκίδας θα πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και η εξέδρα του γηπέδου να αποδειχτεί  μικρή.
Ο Δήμαρχος κ. Παγώνης, ο Πρόεδρος...
της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, οι Εμπορικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης αλλά και όλοι οι φορείς θα πρέπει να κάνουν μια σύσκεψη και  να βρούνε τρόπους ώστε στο γήπεδο να μην πέφτει καρφίτσα.
Κυρίες και κύριοι, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να βοηθηθεί από τους φιλάθλους για  να κερδίσει τον αντίπαλό του.
Ακούμε πολλά αλλά δεν πιστεύουμε τίποτα. Μπορεί ο αντίπαλς να δηλώνει πως έχει εξυπνότερους ποδοσφαιριστές από αυτούς του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μπορεί κάποιοι να λένε πως ο αντίπαλος έχει ''τα μέσα'' σε ΕΠΟ και Διαιτησία, αλλά εμείς δεν πρέπει  να αφήσουμε απροστάτευτη την  ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι, ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξει στο γήπεδο. Τα παιδιά του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να ξέρουν πως σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουν δεν θα είναι μόνοι τους.