Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα B΄ κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Ευβοίας η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄κατηγορία.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της ομάδας μας  που με μέσο όρο ηλικίας σε κάθε παιχνίδι 16,5 ετών αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια με πάθος ζήλο για την νίκη και μέσα στο πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθαι   όπως πρέπει και να γίνεται χωρίς σκοπιμότητες και εξωαγωνιστικές βοήθειες.
Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι η Πρόεδρος της ομάδας μας....

κ .Κούτουλα είναι μέλος της Ε.Π.Σ.Ευβοίας και αντιπρόεδρος στα πρωταθλήματα υποδομής, και δόθηκε η απάντηση σε κάποιους καλοθελητές  που έλεγαν ότι η Πρόεδρος μπήκε στην Ε.Π.Σ.Ευβοίας για να βοηθήσει την ομάδα της.
Το ήθος και η ιδέα της ομάδας και τις Σχολής μας ποτέ δεν θα  επέτρεπε κάτι τέτοιο όπως το ίδιο πιστεύουμε ότι πιστεύει και η Ε.Π.Σ. Ευβοίας.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς της ομάδας και της Σχολής που ήταν  κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια αλλά και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν  για να λειτουργήσει όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα μας.
Συγχαίρουμε την ομάδα του Όλυμπου Γυμνού για την άνοδο της ομάδας στην Α΄κατηγορία και ευχαριστούμε όλες τις αντίπαλες  ομάδες (διοικήσεις, προπονητές, αθλητές και φιλάθλους ) για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!