Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Αν ήμασταν στη θέση του κ. Ρόγκα και της Προέδρου της Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ κας Κούταλα, μόνο στενοχωρημένοι δεν θα ήμασταν με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Υπάρχει η Σχολή ποδοσφαίρου της οποίας ο ρόλος είναι ''να φτιάχνει'' ποδοσφαιριστές και όχι να έχει μια ομάδα στη Β΄ ή την Α΄ Κατηγορία. Τα Τμήματα Υποδομών που διαθέτει η Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ σίγουρα τώρα θα προσεχθούν περισσότερο και δεν θα υπάρχει το άγχος που υπήρχε αυτά τα χρόνια. Ποδοσφαιριστές της οικογένειας της Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ παίζουν σε πολλές ομάδες της Εύβοιας και όχι μόνο και αυτό πρέπει ο κ. Ρόγκας να το συνεχίσει.
Αγαπητή Μαρία, αγαπητέ Νίκο,...
τι σημασία έχει το πως και το γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα; Πιστεύουμε πως ο υποβιβασμός αυτός θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Όσοι αγαπούν αυτό που κάνετε, θα είναι δίπλα σας. Δίπλα στα παιδιά και τώρα δεν θα υπάρχει άγχος για το αν θα βοηθήσουν όλοι ή θα τρέχετε μόνοι σας.
Συγνώμη, αλλά αν από τη Σχολή φεύγουν κάθε χρόνο 2 - 3 παιδιά για ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και παραπάνω, τότε καθόλου δεν πρέπει να σας στεναχωρεί το ότι η Α.Ε.Λ. θα παίζει στη Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας.