Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Καλημέρα

Έλα πάλι. Το ΑΕΚάκι δεν το άφησαν με παράπονο. Πήρε ένα κυπελλάκι και έφυγε ευχαριστημένο από το γήπεδο. Τώρα λέει θέλει και την 1η θέση στα play offffffff!! Of κύριοι. Πρέπει κάτι να πάρει κι ο Σαββίδης αφού κι αυτός είναι στους απέναντι. Για τον Αλαφούζο δεν το συζητάμε. Αυτός θα φτιάξει την Λεωφόρο και μετά βλέπουμε.
Πάμε τώρα στα σημαντικά και τα ουσιώδη.
Παίζει σήμερα η πρωταθλήτρια Εύβοιας, η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λαμίας. Εδώ δεν κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Πειραιά, θα....
κερδίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λαμίας;
Δεν είναι εποχή για τους κόκκινους γενικώς κύριοι.
Έχει λένε εμπειρία ο Λέντας από μπαράζ. Το άκουσα να το λέει στον 96,5 ο κ. Βέττας. Μπράβο στον κ. Λέντα. Θα συνεχίσει να έχει εμπειρία και θα τον βοηθήσει η ΙΣΤΙΑΙΑ και η ΘΗΒΑ. Θα επιστρέψει στο τοπικό και του ευχόμαστε του χρόνου να είναι πάλι στα μπαράζ!!!!
Πρόσεξε καλά κύριε Γουρνά. Δεν θέλουμε να την πατήσουμε. Ούτε η Φθιώτιδα δεν θέλει να κερδίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σήμερα. Πάρε τον κ. Αναγνώστου, πάτε πλατεία, πιείτε τα καφεδάκια σας τώρα το πρωί και μόλις εμφανισθούν τα φιλαράκια σας της ΕΠΣΕ, ρίξτε κι από ενα τσιπουράκι και μετά γήπεδο. Λοιπόν το ημίχρονο πρέπει να μας βρει με ένα 2 - 0 για να μην έχουμε άγχος και να υποδεχθούμε την Κυριακή τον φίλο Γιώργο Λάμπρου με μια σχετική άνεση!!!
Άντε καλημέρα.