Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Οι ραδιοφωνατζήδες

Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα καταλήξουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα. Θα διαπιστώσουμε πως πράγματι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.
Δεν φταίνε οι ραδιοφωνινοί σταθμοί, αλλά οι ραδιοφωνατζήδες οι οποίοι αντί να φροντίσουν να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους και να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, το έριξαν στην ρουφιανιά, στο κάρφωμα και στις συκοφαντίες ο ένας για τον άλλον.
Ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά όχι ως προς την δουλειά. Υπάρχει στο ποιος θα πάει με ποιον και ποιος θα έχει περισσότερο φίλο τον πρόεδρο, τον ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και την κάθε εξουσία.
Ο ένας ραδιοφωνατζής "ξέσκιζε" τον άλλον γιατί πίστευε πως...
αν μείνει μόνος του, θα είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Έτσι φτάσαμε στο σημείο, μετά από λίγο καιρό να φτάνει να συνεργάζεται με "τον ξεσκισμένο"!!!! Με αυτόν δηλαδή που μέχρι χθες "ξέσκιζε" ο ίδιος.
Δεν θέλω να γράψω ονόματα, αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα όλοι ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Κύριοι βάλτε τελεία και παύλα και ξεκινήστε από την αρχή. Ο κάθε ραδιοφωνατζής πρέπει να μπορεί να ασκεί κριτική και όχι να χαϊδεύει. Πρέπει να πάψει "να πληρώνει" για να έχει λίγο ραδιοφωνικό αέρα". 
Κύριοι, θα γράψω κάτι που λέει ο λαός. Παρακαλετό μο----ί, ξινό γα----σι". Αν σας αρέσει αυτό συνεχίστε. Αν όχι, πάρτε το αλλιώς και δεν θα χάσετε.
Δουλέψτε με την αγάπη και το πάθος του ερασιτέχνη, αλλά επαγγελματικά απέναντι σε όλους.