Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας με τη νέα της σύνθεση. Στη συνεδρίαση, μίλησε ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου και έπετα από το καλωσόρισμα και την ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε, είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της, με ιδέες, προβληματισμούς και προτάσεις. Η ανανέωση της σύνθεσης της ΝΟ.Δ.Ε. κατά τα 2/3 του συνόλου, αλλά ...

κυρίως η ποιότητα όλων των στελεχών, ο ενθουσιασμός και η διάθεση προσφοράς που καταγράφηκαν στην πρώτη συνεδρίαση, δίνουν σε όλους την βεβαιότητα ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά σε αυτή τη θητεία του οργάνου.
Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη η 1η Σύνοδος Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Οι οργανώσεις μέσα στην Κοινωνία», στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα. Στη σύνοδο συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί και να μεταφέρει προτάσεις σε θέματα συντονισμού, οργάνωσης και λειτουργίας.
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, εγκαινιάζοντας σειρά συναντήσεων με στελέχη των Οργανώσεων της ΝΔ εκτός Χαλκίδος, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ Κύμης – Αλιβερίου, στο Αυλωνάρι όπου μετέφερε το κάλεσμα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για διαρκή εκλογική ετοιμότητα και το μήνυμά του για ένα κόμμα στο οποίο η πολιτική διαμορφώνεται από τη βάση και όπου οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών.