Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε απάντηση της οικτρής ανακοίνωσης των Παλαιμάχων της ομάδος Α.Ο.Ν. Αρτάκης και θέλοντας να διαφυλάξουμε το κύρος πρώτα του Σωματείου το οποίο εκπροσωπούμε καθώς και της διοργάνωσης στην οποία λαμβάνουμε μέρος σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: ΄ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ΄ λέει η παροιμία του λαού και αρμόζει γάντι στα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη ανακοίνωση. 
Συμμετέχουμε κύριοι στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων της Ε.Π.Σ. Ευβοίας σεβόμενοι και εφαρμόζοντας τους όρους και κανόνες που αναφέρονται στην προκήρυξη του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος. 
Εσείς όμως σαν μια υπέρτατη δύναμη και αρχή ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΤΕ από....
εμάς και από το διαιτητή κ. ΦΩΤΗ μέσω του εκπροσώπου? παίχτη? προπονητή σας / Στ. ΣΧΙΖΑ να δεχτούμε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και να επιτρέψουμε στον συγκεκριμένο ποδ/στη σας(ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ)- ο οποίος μπορεί ηλικιακά να είναι και γιός κάποιου παλαίμαχου μας-, να αγωνισθεί εφαρμόζοντας κατά γράμμα το΄ εύ αγωνίζεσθαι΄ που επικαλείσθαι. Και προτρέποντας μας μάλιστα να προβούμε σε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής για να πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά και παίζοντας με αυτό τον τρόπο έναν αγώνα ΠΑΡΩΔΙΑ με συνυπεύθυνους και εμάς.  
Παίζουμε παιχνίδι με κανονισμούς κύριοι και αν δεν μπορείτε να τους εφαρμόσετε παίξτε  μόνο ΦΙΛΙΚΑ.  Η θέση του Διαιτητή και η απαγόρευση συμμετοχής του εν λόγω δεν χρίζουν περαιτέρω σχολιασμού και  επισημοποιούν τα λεγόμενά μας... 
Μιλάτε για μπροστάρηδες στην αντίδραση και αναφέρεστε στον αρχηγό της ομάδος μας (Στ. ΣΤΑΘΑΡΑΣ ). Κύριοι ο Αρχηγός της ομάδας εκπροσωπεί και εκφράζει όλους εμάς  και διαφυλάσσει τα συμφέροντα του Σωματείου που εκπροσωπεί. Άλλωστε γνωρίζετε ότι ο εν λόγω έχει τιμήσει την φανέλα του Σωματείου σας και έχει σηκώσει ως αρχηγός σας και το κύπελο Ευβοίας όταν αγωνιζόταν στην ομάδα σας. 
Αναφέρεστε στο ότι παίζατε με 10 παίκτες από την αρχή χωρίς να αναφέρεται(γιατί να το κάνετε άλλωστε) ότι μόνοι σας  
ΔΕΝ χρησιμοποιήσατε ως ενδέκατο παίχτη τον ποδοσφαιριστή ΣΑΡΡΗ ο οποίος βρίσκονταν από την αρχή στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε στο ΄β ημίχρονο όπου παίζαμε 11 εναντίον 10.λόγω αυστηρής αποβολής του τερματοφύλακά μας από το 5΄του αγώνα. 
Τελευταία και σημαντικότερη επισήμανση κ.κ. του Α.Ο.Ν.Α. είναι ότι από πλευράς  μας δεν υπήρχε και δεν θα υπάρχει ποτέ αίσθημα κατωτερότητας ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. Η πορεία άλλωστε της ομάδος  μας το αποδυκνείει σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της.
 Όσο για την αγωνιστική παρουσία μας σαν ομάδα παλαίμαχων (και μόνο αυτή γιατί μόνο αυτή μας ενδιαφέρει) σας θυμίζουμε ότι τόσο στο πρώτο παιχνίδι 0-4 (πάλι απαιτούσατε την παράνομη συμμετοχή του ποδ/στή  χωρίς αποτέλεσμα) όσο και στο χθεσινό φτωχό 3-1 αντί για διπλάσιο ή τριπλάσιο σκόρ..η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ παρουσία μας ΔΕΝ επιβάλλει καμιά μορφή βίας για να αποδείξουμε απλά ότι είμαστε..καλύτεροί σας... 
Τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στο Δημ. ΛΥΚΟ μετά το ατυχές συμβάν..
 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ