Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Εργασίες αναβάθμισης Γυμναστηρίου «Χαλκιά – Αναστασιάδη»


Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης φθορών και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ και του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τ.Καμπούρης», που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Eurobasket 2016 U20, 15 έως 24 Ιουλίου, οι υπηρεσίες του ΔΟΑΠΠΕΧ προχωρούν σε αντίστοιχες εργασίες και στο Γυμναστήριο της Πειραϊκής, «Χαλκιά – Αναστασιάδη», που θα ....
λειτουργήσει στη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών, ως προπονητήριο. Ήδη έχει ξεκινήσει η συντήρηση του παρκέ και θα ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες εργασίες βελτίωσης του αθλητικού χώρου.
Θα πρέπει να επισημάνουμε πως η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, εκτός από εχέγγυο για καλούς αγώνες στο Eurobasket και επιτυχημένους από πλευράς διοργάνωσης, αποτελεί και σημαντική υποδομή για τις αθλητικές ομάδες και συλλόγους της Χαλκίδας, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να αθλούνται σε σύγχρονα γυμναστήρια.
Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της διοργάνωσης και το πρόγραμμα των αγώνων στο link : http://www.fiba.com/europe/u20b/2016


Εργασίες σε Γήπεδα Ποδοσφαίρου

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ εκτός από τις εργασίες στα γυμναστήρια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και τις προπονήσεις των ομάδων του Eurobasket 2016, συνεχίζει παράλληλα και τη συντήρηση των Γηπέδων Ποδοσφαίρου, με επισπορά, επίστρωση και αποκατάσταση των φθαρμένων κομματιών χλοοτάπητα.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου «Τσαλίκη – Παπίλα», «Αλεξάνδρου», Αγ.Νικολάου, Λαμψάκου, Αφρατίου και στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί αντίστοιχες παρεμβάσεις στα γήπεδα της Ν. Αρτάκης και του Βασιλικού, από όπου και οι φωτογραφίες.