Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Είπαμε πως η διοίκηση έχει παραιτηθεί και πλέον την Κυριακή θα συνεχισθεί η Γ.Σ. ώστε να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία και η ομάδα ν΄ αποκτήσει νέα διοίκηση.
Ο κ. Γιάννης Ροκκάκης έκανε την προσπάθειά του, για να δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο και ο ΛΗΛΑΣ να έχει νέο διοικητικό συμβούλιο.
Δείχνει να είναι δύσκολο αυτό, αλλά η προσπάθεια έγινε.
Από ποιους δέχθηκε τρικλοποδιές; 
Από κανέναν και από όλους.
Το απόγευμα της Τετάρτης είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα σύννεφα...
και ήταν σίγουρο πως ερχόταν καταιγίδα.
Πληροφορήθηκα πως αυτός "ο γάμος" δεν θα γινόταν, αφού δεν ήθελε ούτε "η νύφη, ούτε ο γαμπρός" !! "Ο κουμπάρος" μπορεί να τον ήθελε, αλλά μόνο με τον κουμπάρο γάμος δεν γίνεται.
Αγαπητέ Γιάννη, εσύ την προσπάθεια την έκανες και καλά έκανες.
Πως όμως σε βοήθησε η απερχόμενη διοίκηση, όταν από την μία έχει παραιτηθεί και από την άλλη, πάει στα σπίτια και τα μαγαζιά για να μαζέψει χρήματα;
Πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις στοχευμένα στον Παπαθανασίου και τον Μπέτσα;
Έτσι δεν ρίχνεις λάδι στην φωτιά;
Οι ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης για το θέμα αυτό είναι μεγάλες.
Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε στη Γενική Συνέλευση να ακουσθούν κουβέντες για γονείς παιδιών, για έχοντες και κατέχοντες και για ποδοσφαιριστές και να ρίξουμε ευθύνες σε άλλους την ώρα που δεν αναλάβαμε τις δικές μας.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και με ιστορία.
Κάποιοι λειτουργούν εγωιστικά και θέλουν να μας πείσουν για την προσφορά τους στην ομάδα.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Στην ομάδα προσφέρει αυτός που ματώνει οικονομικά και τρέχει κοντά στην ομάδα και όχι αυτός ο οποίος απαιτεί από άλλους να πληρώνουν, για να είναι αυτός σε μια καρέκλα του ΔΣ.
Αγαπητέ Γιάννη Ροκκάκη, δεν θέλω να γράψω λεπτομέρειες και δεν θέλω να μειώσω κάποιους ανθρώπους, γι΄ αυτό σταματώ εδώ.
Υπάρχουν πλέον αξεπέραστες δυσκολίες και θα την πληρώσει ο ΛΗΛΑΣ, αν κάποιοι δεν καταλάβουν τίποτα και θα βάλουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΛΗΛΑ.
Πρέπει να τελειώσουν οι διαδικασίες, να εκλεγεί νέα διοίκηση και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να ξεκινήσει η εγγραφή νέων μελών, όχι για να μαζευτούν χρήματα, αλλά για να έρθουν περισσότεροι κοντά στην ομάδα και να είναι ενεργά μέλη.
Όταν η ομάδα αποκτήσει για παράδειγμα 300 ενεργά μέλη, τότε θ΄ αλλάξουν όλα.
Αν το θέλουμε, αυτό είναι εφικτό. Το θέλουμε όμως ή θέλουμε να διοικούν τον ΛΗΛΑ κάποιες παρέες και κάθε φορά, αυτές οι παρέες να καταλήγουν σε τσακωμούς;