Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Φεύγουν;

Αρέσει δεν αρέσει, αυτή είναι η πληροφορία που έχουμε και θα την γράψουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ίσως στην δυσκολότερή του φάση και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει τώρα και η ομάδα να οδηγηθεί στον προγραμματισμό της για την νέα περίοδο και να μην φτάσει πάλι στο αμήν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η διοίκηση είναι "μεγάλη" ως προς τον αριθμό μελών, αλλά φαίνεται να είναι άπειρη και χωρίς πολλές δυνατότητες και επιτρέψτε μου να γράψω και ευθυνόφοβη.
Ο πρόεδρος κ. Στούπας δεν ανήκει σ΄ αυτούς, αλλά δεν ήρθε στην ομάδα για να κάνει θαύματα.
Δεν έχει τις βοήθειες που πίστευε πως θα έχει και αυτό ....
μάλλον το διαπιστώνει καθημερινά.
Σε θεωρητικό επίπεδο, όλοι είναι καλή. Στην πράξη κολλάνε.
Θέλουν την ομάδα πρωταγωνίστρια στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ωραία, αλλά με τα λεφτά τι θα γίνει;
Θέλουν την ομάδα στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ωραία, αλλά τα λεφτά ποιοι θα τα βάλουν;
Φίλες και φίλοι, οι πληροφορίες μας λένε πως οι κύριοι Ταρνανάς και Καρυστινός, είναι με το ένα πόδι εκτός διοίκησης και δεν είναι οι μόνοι.
Το γιατί το γνωρίζουν οι ίδιοι.
Τι θα κάνει ο κ. Στούπας;
Ξέρει να δίνει την μάχη, αλλά αν αποτύχει η προσπάθεια για συμμετοχή στην Β΄ Εθνική, εξ αιτίας της αδιαφορίας όλων, δεν βλέπω τους λόγους παραμονής του στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες δεν έχει ανάγκη από καρέκλες ο κ. Στούπας. Αν ήθελε θα μπορούσε αύριο να είναι πρόεδρος μιας ΠΑΕ και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Πίστεψε όμως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γι΄ αυτό ανέλαβε.
Εμείς πιστεύουμε πως ο κ. Στούπας, αν διαπιστώσει ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, θα πει συγνώμη και θα αποχωρήσει.
Τότε θα δούμε τι θα πουν οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα παρατήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα κρύα του λουτρού κι από σωτήρες, θα γίνουν οι νεκροθάφτες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα τους θυμίσουμε απλά, πως ο κ. Τόλιας, δεν άφησε την ομάδα στο έλεος του θεού. Παραιτήθηκε όταν οι κύριοι αυτοί δήλωσαν έτοιμοι "να γίνουν σωτήρες"!!!! Όταν οι κύριοι αυτοί, δήλωναν πως θα πάνε ψηλά την ομάδα.