Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η απάντηση του κ. Στρατή σε σχόλιό μας

Διάβασα ένα μήνυμα του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ του κυρίου Θανάση Στρατή και ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας, θα έμεινε στα αζήτητα!!!
Διαβάστε το μήνυμά του:
"Δυστυχώς αυτός που φοβόμουν έγινε. Κανένα ενδιαφέρον για τις εκλογές της ομάδας μας και για νέο Δ.Σ. Δεν ανταποκρίθηκε σχεδόν κανείς. Δώσαμε ολιγοήμερη αναβολή μήπως και αλλάξει κάτι. Αν όχι, η ομάδα θα πάει Πρωτοδικείο και αυτό θα είναι πραγματικά λυπηρό. Μετά από 4 χρόνια αγώνα καταφέραμε να έχουμε 25 με 30 παιδιά δικά μας, έτοιμα να παίξουν στην ομάδα, κι όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κρίμα.''!!!!!
Κύριοι, αυτό είναι απίστευτο. Μια ομάδα με την...
ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Χαλκίδας δεν μπορεί να μην προκαλεί το ενδιαφέρον κανενός.
Συγνώμη που θα δημοσιοποιήσω αυτό που ήρθε στο μυαλό μου, αλλά μήπως κάπως αλλιώς θα πρέπει να χειρισθούν το θέμα, όσοι αυτή την στιγμή έχουν στα χέρια τους την ομάδα;
Αν πραγματικά η ομάδα έχει 25 - 30 δελτία και ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, τότε δεν θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες για κάποιον που θα ενδιαφερθεί ή θα θελήσει να βοηθήσει.
Κύριε Στρατή, θα ήταν χρήσιμο να δημοσιοποιηθεί το αν σήμερα η ομάδα έχει υποχρεώσεις, πόσα μέλη έχει το ΔΣ, τι απαιτήσεις υπάρχουν από τους ποδοσφαιριστές και αν τελικά λύθηκε το θέμα του γηπέδου.
Κύριε Στρατή, σκεφτείτε το και δώστε λίγο ακόμη χρόνο, πριν η ομάδα φτάσει στο Πρωτοδικείο.

Η απάντηση του κ. Στρατή

Ευχαριστώ τον κ. Γκάρα για το σχόλιό του, αφού έχω την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να πω τα εξής:
Η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά, ούτε 1 ευρώ.
Υπάρχει χορηγός για το αθλητικό υλικό της επόμενης χρονιάς.
Έχουμε καλύψει οικονομικά στην ΕΠΣΕ την συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Υπάρχουν εγγυήσεις από εμένα, πως μέσω παλιών παραγόντων θα καλυφτούν οικονομικά 5 ποδοσφαιριστές για την επόμενη χρονιά.
Αυτό είναι δέσμευση και από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά.