Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Προς το νέο ΔΣ του ΛΗΛΑ Βασιλικού

Κύριοι του νέου ΔΣ του ΛΗΛΑ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο σας διοικητικά και αγωνιστικά, αλλά επιτρέψτε μας μερικές παρατηρήσεις.
Περιμέναμε μια συγνώμη για τα όσα ακούσθηκαν και έγραψαν στο fb κάποιοι του ΔΣ και έλεγαν πως δεν ξέρουμε τους νόμους κλπ.
Διαπιστώσατε πως είχαμε δίκιο και γι΄ αυτό παραιτήθηκαν, αφού έτσι κι αλλιώς η εκλογή ήταν παράνομη.
Κύριοι επειδή κάνετε αναφορά σε άρθρα του καταστατικού κλπ. επιτρέψτε μας να γράψουμε πως μέλη της εφορευτικής επιτροπής, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να....
έχουν διοικητικές θέσεις.
Κύριοι εφόσον διαπιστώσατε πως ήταν παράνομη η συμμετοχή δύο προσώπων στις εκλογές, θα έπρεπε να είχατε καταλάβει πως στο σύνολό τους οι εκλογές ήταν παράνομες, αφού αυτά τα δύο πρόσωπα δεν είχαν ούτε δικαίωμα ψήφου!!!!
Ψήφισαν όμως και ψηφίστηκαν.
Δεν μένουμε στο θέμα, γιατί δεν μας αφορά. Σας είπαμε να πάτε σε εκλογές για να προχωρήσει ο ΛΗΛΑΣ καθαρά και όχι με προβλήματα. Σας είπαμε επίσης δημόσια πως κανείς δεν θα έρθει να πάρει την θέση σας. Κατεβείτε 9 υποψήφιοι και να είσθε νόμιμα εκλεγμένη διοικηση.
Σας το γράφουμε για να μην οδηγήσετε τον ΛΗΛΑ σε περιπέτειες.
Οι κύριοι Σαρρής και Ποδαράς στους οποίους κάνετε αναφορά, ήταν μαζί με τον κύριο Αλεξάκη εφορευτική επιτροπή και ήταν αυτοί που επέτρεψαν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν ως μέλη του ΔΣ εν ενεργεία ποδοσφαιριστές!!!!
Κύριοι οι ευθύνες είναι μεγάλες και για τους ίδιους.
Εμείς δεν θα ξανασχοληθούμε, γιατί γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά δεν θέλουμε και να τους δημοσιοποιήσουμε. 
Αν θέλετε δώστε βάση σ΄ αυτό που γράψαμε. Αν όχι προχωρήστε και ο θεός μαζί σας.

ΥΓ. Στον προπονητή κύριο Ρόγκα ευχόμαστε τα καλύτερα και ειλικρινά, γενικώς στα πρωταθλήματα 2017-2018 να τα πάει καλύτερα από αυτά του 2016-2017. Την άποψή μας την ξέρει και δεν θα την επαναλάβουμε.