Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πρωταθλήματα Υποδομών

Κύριοι, όχι φωνές γενικά κι αόριστα. Όποιος έχει να πει κάτι, να το πει και να έχει και την ευθύνη. Εμείς επιμένουμε. Κάθε πρωτάθλημα χωριστό. Δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να παίζει στην μεγάλη ομάδα, να παίζει στους Νέους και να παίζει και στους Παίδες. Δεν είναι δυνατόν να κάνει 3 επίσημα παιχνίδια την εβδομάδα επειδή η ομάδα του και κυρίως ο προπονητής του...
θέλει να κατακτά κύπελλα. Αυτά είναι αηδίες. Αυτά συμβαίνουν για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα προπονητών και όχι μόνο. Για αυτό φτάνουμε και στα ευτράπελα που είδαμε αυτή την χρονιά.
Κύριοι της ΕΠΣΕ, αν θέλετε να είστε σωστοί απέναντι στους στόχους που πρέπει να έχουν αυτά τα πρωταθλήματα, τότε να ζητήσετε χωριστές καταστάσεις υγείας για κάθε πρωτάθλημα. Άλλη κατάσταση για τους Νέους, άλλη για τους Παίδες, άλλη για τους Παμπαίδες.
Δυστυχώς, είχαμε το φαινόμενο να τιμωρηθεί ποδοσφαιριστής σε Πρωτάθλημα Παίδων, να εκτίσει την ποινή του στο Νέων και να αγωνιστεί  στον επόμενο αγώνα Παίδων. Μπαχαλομπάχαλο δηλαδή. Έχουμε αρκετά τέτοια κουφά και δεν θα θέλαμε να τα γράψουμε. Αν όμως η ΕΠΣΕ δέχεται ένας ποδοσφαιριστής να παίζει Τετάρτη - Σάββατο  - Κυριακή, ας μας το πει.