Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Η ομάδα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με μία ισοπαλία και δύο νίκες, όπως καλά τα πάει και στο κύπελλο Εύβοιας αφού έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην φάση των 16 όπου θ΄ αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ σε αγώνα νοκ άουτ.
Η εμπειρία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών των ΚΟΣΚΙΝΩΝ, αλλά και οι νεαροί που φορούν την φανέλα της ομάδας δημιούργησαν ένα δυνατό σύνολο το οποίο παραμένει αήττητο εδώ και μήνες.
Η φιλοδοξία του προπονητή της ομάδας κυρίου Σάκη Νικολάου ο οποίος όχι μόνο δεν παίρνει χρήματα, αλλά βάζει και το χέρι στην τσέπη και "το ψώνιο" που έχει για το ποδόσφαιρο, κρατούν ....
ζωντανή την ομάδα και με λιγότερα παρατράγουδα από αυτά που έχουν άλλες ομάδες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η ομάδα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ ίσως να βγάζει δύσκολα τα έξοδά της, αλλά ποια ομάδα τα βγάζει εύκολα; Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η ομάδα με οργάνωση και μεθοδικότητα, θα τα πάει καλά σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος κ. Τσαλιαγκός και ο προπονητής κύριος Νικολάου, έχουν φίλους και ανθρώπους ώστε να στηρίξουν την ομάδα και φαίνεται πως αυτό ενοχλεί.
Κύριοι φανταστείτε αυτή την νεοφώτιστη ομάδα από ένα χωριό με 250 κατοίκους να προχωρήσει στο Κύπελλο και να βρεθεί στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Κατηγορίας
Εμείς είχαμε γράψει πως έχουν δικαίωμα στο όνειρο και ευχόμαστε να το ζήσουν.
Πάντως δεν είναι λίγο το ότι φτάσαμε στο σημείο να είναι και τα ΚΟΣΚΙΝΑ στην παρέα των ομάδων τις οποίες όλοι θέλουν να κερδίσουν!!!!