Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΠΣΕ και ο ΛΗΛΑΣ να πούνε την αλήθεια.

Κυρίες και κύριοι, για να μιλάμε καθαρά, θα πρέπει να αποδείξετε τα πάντα.
Θα το γράψω ωμά και δεν μ΄ ενδιαφέρει τίποτα.
Η απόφαση και δέσμευση του προέδρου κ. Γιάννη Ελευθεριάδη ήταν καθαρή απέναντι στους γονείς και όχι μόνο, για το θέμα της ομάδας ΝΕΩΝ.
"Θα κατεβάσουμε ομάδες μόνο αν έχουμε δικά μας παιδιά και δεν θα κάνουμε καμία συνεργασία με άλλες ομάδες. Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα γίνει  ....   καμιάς άλλης ομάδας".
Λοιπόν η ΕΠΣΕ έχει υποχρέωση να απαντήσει στο απλό ερώτημα. Πότε και ποιος δήλωσε τον ΛΗΛΑ Βασιλικού ως ουρά άλλης ομάδας και με ποιά απόφαση.
Αν είχε δηλωθεί μέσα στην προθεσμία, γιατί δεν είναι στον πίνακα με τους ομίλους;
Γιατί ο ΛΗΛΑΣ κάνει την εμφάνισή του ως ουρά μόνο....
στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής;
Επειδή αν συνέβη αυτό που υποψιαζόμαστε, είναι μια ανήθικη πράξη και κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον πρόεδρο και την κατάσταση, να ανακαλέσουν τώρα και να παραιτηθούν από την όποια θέση κατέχουν. Μισόλογα και δικαιολογίες δεν θα δεχθούμε.
Αν χρησιμοποιήσουν τα 2 -3 παιδιά που θα μπορούσαν ν΄ αγωνισθούν στην ΝΕΩΝ θα κάνουν λάθος.
Αν δεν τα θέλουν στην μεγάλη ομάδα ας τα δώσουν σε μια ομάδα με την μορφή δανεισμού να παίξουν και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και δεν ανακαλέσουν, τότε να έχουν την ευχή μας. Επειδή πιστεύουν και στο Θεό, ας τους έχει καλά ο θεός.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ)
    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής ενημερώνει ότι καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ ειναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9/2017.
   Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Υποδομής (ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ ) θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 04/10/2017 ωρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης.


Βέπετε σ΄ αυτό το επίσημο έγγραφο 
τον ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ;


 Στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ 
υπάρχει το ονομα του ΛΗΛΑ
στο αντίστοιχο επίσημο έγγραφο.