Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Το κρυφτούλι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της ομάδας.
Τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν όλα ευθύνη και λίγη σημασία έχει αν κάποιος έχει μικρότερη ή μεγαλύτερη ευθύνη.
Φαίνεται πως αυτό που είχε πει κάποτε ο κ. Τσαγκάρης, πάει να γίνει πραγματικότητα. Είχε πει πως αν χρειασθεί θα οδηγήσει αυτός το σκάφος στα βράχια.
Αν τελικά η ομάδα οδηγηθεί στα βράχια την ευθύνη θα έχουν τα μέλη της......
διοίκησης τα οποία είναι:
1. Τσαγκάρης Γιώργος
2. Αναγνωστάκης Κώστας
3. Κακαβάς Νίκος
4. Πίσχινας Βασίλης
5. Σιγανός Αλέξανδρος
6. Καραμάνος Αλέξανδρος
7. Ναστογιάννης Βασίλειος
Κανείς από τους κυρίους δεν μπορεί να ρίξει τις ευθύνες στον άλλον και κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν γνώριζε τι γινόταν όλο αυτό το διάστημα.
Εδώ και 1 χρόνο είναι φανερό πως συνέβησαν απίστευτα πράγματα για έναν και μόνο λόγο.
Υπήρξε σκοτάδι στα οικονομικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό ήταν η αιτία της αποχώρησης Στούπα και της απομάκρυνσης Ελευθεριάδη.
Το μέλος της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το οποίο ουσιαστικά με τον δικό του τρόπο "οδηγούσε"  χρήματα προς την ομάδα, ακόμη και από παράγοντες άλλων ομάδων, όταν ήθελε να διώξει κάποιον πρόεδρο, έκλεινε την στρόφιγγα  και τον απομάκρυνε.
Τώρα κανείς δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Τώρα είναι όλα γνωστά.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είναι το ότι κανείς φίλαθλος δεν είναι υποχρεωμένος να έχει αποδείξεις. Αποδείξεις για την διαδρομή των χρημάτων θα πρέπει να έχει η διοίκηση και μόνο αυτή.
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε.
Ο κύριος Τσαγκάρης για παράδειγμα, δηλώνει πως διευκόλυνε πολλές φορές την ομάδα οικονομικά και στην συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα, από την ομάδα, αλλά προφανώς δεν τον ενδιέφερε, από που ερχόταν αυτά τα χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Τσαγκάρης διευκόλυνε την ομάδα 4 φορές με ποσά των 15.000, 20.0000. 22.000 και 25.000 ευρώ!!! Αυτά τα έχει πάρει πίσω, εκτός από τα τελευταία 25.000 περίπου, τα οποία συμφώνησε να τα πάρει την Δευτέρα.
Ως πρόεδρος της ομάδας ο κ. τσαγκάρης δήλωνε πάντα πως θα υπάρχουν παραστατικά ακόμη και για το 1 ευρώ που θα μπει στην ομάδα και δεν θα δεχθεί χρήματα από άγνωστη πηγή!!!
Κατηγορήθηκε η διοίκηση πως πήρε χρήματα από παράγοντες άλλων ομάδων, ακόμη και από παράγοντα ομάδας που "μας άδειασε" και πήρε την άνοδο, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έμεινε στα λόγια και στα γλέντια.
Κύριοι, λένε πως αφού η διαδρομή του χρήματος δεν ακολούθησε την νόμιμη οδό, εύκολα κάποιος θα μπορούσε να παίρνει 10 και να εμφανίζει 5.
Εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε αλλά οι διοικούντες πρέπει να δώσουν τις αποδείξεις.
Θα τα ξαναπούμε.