Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Σημαντικός ο σημερινός αγώνας κυπέλλου για τον ΛΗΛΑ, αλλά σημαντικότερο το αύριο αυτής της ομάδας. Η εικόνα μπορεί να δείχνει καλή, αλλά δεν είναι, αφού υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα πολλά, σε θέματα οργάνωσης και συμμετοχής των μελών αυτής της διοίκησης.
Κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την επιτυχία, από την αποτυχία και κάποιοι άλλοι θέλουν να έχουν συμμετοχή στις αποφάσεις, αλλά όχι στο οικονομικό.
Η ομάδα έχει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση και οι ευθύνες των ....
διοικούντων είναι μεγάλες.
Έχουμε την άποψη πως η ομάδα θέλει τον χρόνο της και αγωνιστικά θα είναι πολύ καλή, αλλά υπό προϋποθέσεις.
Η προσπάθεια πρέπει να αφορά το Βασιλικό και όχι 2 - 3 ανθρώπους.
Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να φτάσει ψηλά και αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν θα γίνει μόνο με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν για να βοηθήσουν ή με ανθρώπους που ποτέ δεν ήθελαν μεγάλο τον ΛΗΛΑ.
Κύριε Ελευθεριάδη αποφάσεις τώρα και να είσθε βέβαιος πως το Βασιλικό θα είναι δίπλα στην ομάδα.
Κύριε Λάμπρου ο κόσμος σας δέχθηκε με χαρά και θα σας στηρίξει. Βοηθήστε να υπάρχει καλή αγωνιστική εικόνα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Κύριε Γκάβαλη, θα το γράψω για τελευταία φορά και πιστεύω πως δεν σας κουράζω. Κάποια πράγματα τα βλέπετε από λάθος γωνία. Η παρουσία σας στον πάγκο και στ΄ αποδυτήρια βοηθάει την ομάδα. Αυτό που δεν την βοηθάει είναι οι συμβιβασμοί και το ή έτσι ή φεύγω.