Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ο ΛΗΛΑΣ αποκλείσθηκε από το Κύπελλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού αντίπαλός του ήταν μια ομάδα έτοιμη και μεγαλύτερης κατηγορίας, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δυστυχώς ο ΛΗΛΑΣ χάνει και στο επικοινωνιακό επίπεδο, αφού θέλει να εμφανίσει εικόνα μεγάλης ομάδας, ενώ δεν έχει τέτοιες βάσεις.
Τα φρου - φρου και τ΄ αρώματα δεν φτιάχνουν τις ομάδες και θα πρέπει ο κ. Ελευθεριάδης να πάρει πρωτοβουλίες, όσο είναι νωρίς ακόμη και "να στεγανοποιήσει" την ....
ομάδα και διοικητικά και στα αποδυτήρια. 
"Τα πουλάκια κελαϊδούν" πολύ κύριε Ελευθεριάδη και αυτό δεν βοηθάει την ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ δεν πρέπει να έχουν ως κίνητρο τα πριμ. Το κίνητρό τους πρέπει να είναι "το αύριο" και γι΄ αυτό δεν υπάρχει βεβαιότητα.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές ακούνε το "κάντε λιγάκι υπομονή και θ΄ αλλάξουν τα πράγματα, αφού αυτοί θα φύγουν"!!!!!
Κυρίες και κύριοι, εμείς στα παιχνιδάκια αυτά δεν παίζουμε, αλλά δεν θα κλείσουμε ούτε τα μάτια, ούτε τ΄ αυτιά μας. Ο ΛΗΛΑΣ "πληρώνει" τους συμβιβασμούς και την ανοχή.
Λεπτομέρειες έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά όταν κάποιοι δεν έχουν φιλότιμο και έχουν σκοπό να παραμείνουν γαντζωμένοι στον ΛΗΛΑ ώστε να έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στον στόχο τους, πρέπει να επανέλθουμε, γιατί δεν τους φοβόμαστε και γιατί ο ΛΗΛΑΣ θα πρέπει να είναι του Βασιλικού και όχι κάποιων...