Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλημέρα.
Γράφουμε αλήθειες και βρίσκουμε τον μπελά μας, την ώρα που αυτοί που λένε ψέματα, παίζουν κρυφτούλι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα βράχια, όπως άλλωστε είχαν πει στο παρελθόν.
Έχουμε δυστυχώς μια διοίκηση η οποία παίζει κρυφτούλι κι ενώ μέχρι τώρα έλεγε πολλά, έστηνε γλέντια, φωτογραφιζόταν και πανηγύριζε για άνοδο στην Β΄ Εθνική κλπ., τώρα εκτοξεύει απειλές και θέλει να κλείσει στόματα.
Εμείς κρυφτούλι δεν θα παίξουμε. Τους το λέμε και το γράφουμε ....
ξανά και ξανά. Θα βγούνε στο φως και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν γνωρίζουμε και δεν ρίχνουμε ευθύνες σε καμία κυρία.
Εμείς ξέΡουμε τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα οποία είναι:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΚΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΙΓΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΝΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Αυτοί λοιπόν οι κύριοι, δεν πήγαν την ομάδα σε Γενική Συνέλευση, γιατί ήθελαν να πάνε όταν θα ήταν στην Β΄ Εθνική και όταν θα είχαν τακτοποιήσει τα πεπραγμένα τους, τα οποία δεν είχαν γίνει όπως έπρεπε.
Δυστυχώς τίποτα δεν πήγε καλά και τους έμειναν τα τραπεζώματα, οι φανφάρες και το όλα είναι τακτοποιημένα.
Δυστυχώς ο φερόμενος ως πρόεδρος κύριος Αναγνωστάκης, προσπαθεί να μείνει για μια ακόμη φορά ατσαλάκωτος, ίσως επειδή θέλει να συνυπάρχει και σε μια ενδεχομένως νέα σύνθεση του ΔΣ.
Εξαφανισμένος και ο κ. Τσαγκάρης που όπως όλα δείχνουν πρέπει να είναι και ο μόνος που έβαλε κάποια χρήματα από την τσέπη του, αλλά τα λάθη του τραγικά.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η ευθύνη αυτών των κυρίων είναι τεράστια και δεν μπορούν να δώσουν καμία πειστική απάντηση, για τίποτα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριοι δεν είναι μαγαζί σας και οι κανόνες δεν καταργήθηκαν.
Ότι κι αν κάνετε, όπως κι αν το κάνετε, θα δώσετε λόγο.
Οι παραιτήσεις δεν θα εξαφανίσουν τις ευθύνες σας.
Η μόνη λύση είναι να πάτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέχρι το τέλος. Εσείς φτάσατε την ομάδα στα 300.000 ευρώ και λέγατε πως τα χρήματα τα έχετε. Πληρώστε λοιπόν και προχωρήστε.