Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Προσφορά γέλιου...

Μεγάλε σ΄ ευχαριστούμε. Εμείς "τα τέρατα" ευχαριστούμε τους δήθεν μεγάλους της ενημέρωσης, οι οποίοι με παραιτήσεις μαϊμού, προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση και απαρνήθηκαν τα πάντα.
Περιμέναμε αποκαλύψεις την Παρασκευή, αποκαλύψεις χθες, αποκαλύψεις σήμερα και το μόνο που μάθαμε είναι πως γνωστός επαγγελματίας των Ψαχνών θα κάνει πολλαπλές παραιτήσεις!!!!
Τι επαγγελματίας είναι αυτός άραγε;
Από τι θα παραιτηθεί ένας επαγγελματίας; Θα κλείσει το μαγαζί του; Θα κλείσει το γραφείο του; Δεν θα ασκεί πλέον το επάγγελμά του;
Αυτά όλα δεν είναι παραίτηση μεγάλε. Παραίτηση είναι.....
το να έχει κάποιος μια θέση διευθυντή ή οτιδήποτε άλλο σε μια επιχείρηση ή στο δημόσιο και να πει φεύγω.
Ο επαγγελματίας που προσπαθεί να τα κάνει όλα και στο τέλος κάνει τα κακά του και δηλώνει δήθεν παραίτηση, αυτός είναι επαγγελματίας του κώλου και γι΄αυτό τα Ψαχνά δεν τον πάνε.....
Αν τον πήγαιναν σήμερα θα ήταν έστω δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος έστω σε κάποιο σύλλογο ή τέλος πάντων υπεύθυνος στις δημοτικές τουαλέτες.
Εμείς επειδή σ΄ αυτούς που μας βρίζουν, απαντάμε πάντα, κάνουμε έκκληση στον κύριο Ψαθά, να κάνει κάτι για τον κύριο επαγγελματία. Αν χρειασθεί θα βάλουμε όλα τα μέσα, για να πείσουμε τον δήμαρχο.