Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε μάθει να γράφουμε την αλήθεια και να μην ξεχνάμε τίποτα.
Δεν ακούσατε για πρώτη φορά από εμάς τα περί παράγκας στην διαιτησία.
Ακούσαμε πολλές φορές μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ να μιλούν για την διαιτησία και για παράγκες που υπήρχαν και άλλα σχετικά. Ακούσαμε πολλές φορές τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου να λέει πως όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήθηκε και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε η ΕΠΣΕ, ώστε στην διαιτησία , της Εύβοιας να μην υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι κάνουν....
παιχνιδάκια.
Γιατί λοιπόν θυμώνουν αυτοί οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει να λένε και να ξελένε για την διαιτησία της Εύβοιας.
Στο πρόσφατο παρελθόν, αυτοί που μας συκοφαντούν και ανήκουν στον χώρο της διαιτησίας, είπαν πολλά για τους συναδέλφους τους και τις εξαρτήσεις που έχουν και φυσικά μετά μπροστά στον κίνδυνο της διαγραφής, τα μάζεψαν και έγιναν κοινώς κοτούλες. Είναι ψέμα αυτό;
Υπάρχουν οι επιστολές τους και οι δηλώσεις τους και φυσικά οι μετέπειτα δημόσια συγνώμη τους.
Εμείς θεσούλες δεν ψάχνουμε.
Εμείς είμαστε οι κακοί και ότι άλλο θέλετε.
Τι είναι όμως αυτοί οι οποίοι  είπαν όσα είπανε και μετά για την θεσούλα τα μάζεψαν;
Εμείς παράγκα δεν θα γίνουμε ποτέ και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι διαιτητές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σας σεβόμαστε και θα γράφουμε πάντα αλήθειες.
Κάποιοι πίστεψαν πως "τελείωσε" η εποχή Παπακωνσταντίνου και θέλησαν να πάρουν θέση, για να λειτουργήσουν και πάλι το δικό τους σύστημα στο χώρο της διαιτησίας.
Έκαναν λάθος εκτίμηση και απλά την πάτησαν. Η εποχή Παπακωνσταντίνου δεν τελείωσε και έχει ρίζες στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Οι κυρίες και οι κύριοι της διαιτησίας οι οποίοι κάνουν όνειρα για επιστροφή σ΄ ένα άλλο σύστημα, καλά θα κάνουν να προχωρήσουν κάνοντας το επόμενο βήμα, το οποίο είναι η παραίτηση, από όποια θέση κατέχουν, ώστε να προχωρούν μπροστά οι άξιοι διαιτητές και οι οποίοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Ευθύνες για το από εδώ και πέρα έχει και η διοίκηση της ΕΠΣΕ, αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
Εμείς δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα γράφουμε πάντα την αλήθεια, χωρίς να υποστηρίζουμε κάποιους διαιτητές. Απλά θα "χτυπήσουμε" με την αλήθεια, αυτούς που θέλουν επιστροφή στο παρελθόν.