Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Την καλημέρα μας και στην οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει να παραδεχτείτε πως άδικα μας "πυροβολούσατε" τόσο καιρό και πως πολύ δύσκολα μπορείτε να διαψεύσετε κάτι από αυτά που γράψαμε.
Επειδή έφτασαν στ΄ αυτιά μας διάφορα, θα γράψουμε πως δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην απαντήσουμε δημόσια σε όποια ερωτήματά σας και με στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αλήθεια των όσων γράψαμε μέχρι τώρα.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ....
μόνο αυτοί που το λένε. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έπρεπε να είναι όσοι είναι στην Εύβοια και όχι μόνο. Αυτό δεν συμβαίνει για έναν απλούστατο λόγο.
Πολλοί από αυτούς που αναλαμβάνουν να είναι μέλη της διοίκησης, προπονητές, ποδοσφαιριστές και δεν ξέρουμε τι άλλο, δεν είναι ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά τους εξυπηρετεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να έχουν μεροκαματάκι, για να έχει δουλειά το μαγαζί τους, για να γίνουν παράγοντες, για να κάνουν παιχνιδάκια και πολλά άλλα.
Ας μη γελιόμαστε, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η σημερινή διοίκηση ήταν άπειρη και έσκασε όπως σκάνε οι φούσκες στα χρηματιστήρια.
Πίσω από όλο αυτό, υπάρχουν αυτοί οι οποίοι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο, αλλά επειδή είχαν τον τρόπο, να διακινούν κάποια χρήματα είχαν πάντα τον έλεγχο και δεν θα επέτρεπαν ποτέ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να γίνει ΠΑΕ, γιατί τότε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να έχουν τον έλεγχο.
Αυτοί λοιπόν ανεβοκατεβάζουν προέδρους και διοικήσεις και απομακρύνουν όποιον δεν μπορούν να ελέγξουν.
Αυτό το σκηνικό φτάνει στο τέλος του. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα προχωρήσει με στόχο σε λίγα χρόνια να είναι σε επαγγελματική κατηγορία, γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος,το έχει ανάγκη η πόλη της Χαλκίδας, το έχει ανάγκη η Εύβοια.
Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Ανησυχούν κάποιοι και λένε τι θα γίνει αν η ομάδα υποβιβασθεί.
Τίποτα δεν θα γίνει. Θα πάνε να κρυφτούν αυτοί που θα την υποβιβάσουν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακόμη και σ΄ αυτή την περίπτωση, δεν θα χαθεί. Θα κάνει πρωταθλητισμό και γιατί όχι να μην ανέβει σε 2 - 3 χρόνια στην Β΄ Εθνική;
Κυρίες και κύριοι, υπάρχουν και οι παράγοντες, υπάρχουν και οι φίλαθλοι.
Για να βοηθήσουν θέλουν απλά πράγματα. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να στηριχθεί στον κόσμο του και όχι σε φούσκες που πάνε κάτι να κάνουν, αλλά είναι κακής ποιότητας και σκάνε.
Όσο γι΄ αυτά που προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν, ας μην το παρατραβάνε γιατί ξέρουν την αλήθεια, αφού οι ίδιοι την έχουν υπογράψει.