Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

- Σάββατο σήμερα φίλες και φίλοι και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην πολεμική μας αεροπορία, την οποία υπηρετήσαμε, στην 113 πτέρυγα μάχης, πενθεί έναν ακόμη πιλότο της.
Λοιπόν σήμερα λίγα τα λόγια σας με όσους έχουν σχέση με την αεροπορία. Μπορεί να μην μας γουστάρουν και να μην τους γουστάρουμε, αλλά "πουλητάρια" δεν είναι, αν και ....
έχουν ως φιλαράκια, μέλη της πρώην παράγκας. 
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ τελικά είναι θεός του πολέμου; Ας μας βοηθήσει κάποιος γιατί πιστεύουμε πως εκεί στην Ερέτρια κάποιοι το έχουν δίπορτο. Είναι και με τους έτσι και με τους αλλιώς. Κύριε Κοντσιλίδη, να τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτούς τους τύπους να τους κάνετε το τραπέζι, γιατί από το πολύ καλό που θέλουν να κάνουν στην ομάδα, μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν. Στο τέλος θα διεκδικήσουν κι αυτοί μετάλλιο και ευτυχώς δεν θα είμαστε εκεί, γιατί θα τους δείχναμε την ανοιχτή παλάμη!!!!
- Ο ΛΗΛΑΣ πάει με πατημένα τα γκάζια στην Αρτάκη κι ότι βγει. Ξέρουν την ΑΡΤΑΚΗ και θα προσπαθήσουν να μπορέσουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να μπορέσουν να το κρατήσουν, αφού αμυντικά είναι καλά.
Πληροφορίες που ήθελαν την μπάλα να την ρίχνουν από ελικόπτερο στην Αρτάκη και την Καστέλλα δεν επιβεβαιώθηκαν.....
- Η διαιτησία που ορίσθηκε σε Αρτάκη και Καστέλλα, δεν ορίσθηκε τυχαία. Πόγκας και Παπακυριάκος θα τιμήσουν αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν....