Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Να έχετε την υγειά σας. Είναι το πολυτιμότερο αγαθό.
 - Κατά τ΄ άλλα μετά την Ανάσταση του Χριστού, περιμένουμε την ανάσταση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά και άλλων ομάδων της Εύβοιας οι οποίες δεν είναι σε καλό δρόμο διοικητικά.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ και ο ΛΗΛΑΣ ετοιμάζουν "τα ποδοσφαιρικά τους όπλα" για να δώσουν τις μάχες του πρωταθλήματος σε ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ΑΡΤΑΚΗ αντίστοιχα.. Η σιγουριά σκοτώνει και οι δύο ομάδες φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους. Οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρα, αλλά και εγωισμό και το κυριότερο, δεν τους αρέσει να τους παίζουν πίσω από ....
την κουρτίνα.
- Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Καμένος και ο Κουβέλης εύχονται απλά  οι Έλληνες στρατιωτικοί που είναι σε Τουρκικές Φυλακές να επιστρέψουν σύντομα. Κύριοι μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά η αλήθεια πονάει. Οι στρατιωτικοί είναι στις φυλακές γιατί απλά υπάρχουν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί και η Ελληνική κυβέρνηση δηλώνει πως δεν παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη. Το ίδιο λένε και οι Τούρκοι.
- Ο Δήμος Χαλκιδέων τα έκανε όλα "σωστά". Δεν έκανε απολύτως τίποτα στις γειτονιές κι έτσι όλα καλά. Σκουπίδια, χόρτα και για πρώτη φορά δεν είχαμε έστω λίγη ασβέστη στους κορμούς δένδρων και στα πεοδρόμια.
Χριστός Ανέστη