Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ & ΛΗΛΑΣ

Δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο οποίος είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα και έχει 65 βαθμούς και ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού, ο οποίος έχει 62 βαθμούς.
Εμείς έχουμε γράψει τις απόψεις μας και δεν διστάζουμε να τις ξαναγράψουμε.
Η ομάδα του Βασιλικού έχει καλούς ποδοσφαιριστές και σε αγωνιστικό επίπεδο και καλούς χαρακτήρες. Έχει καλό προπονητή και έμπειρο. Δυστυχώς δεν έχει διοίκηση. Δεν το γράφουμε εμείς. Το λένε οι πάντες. Οι διοικούντες την ομάδα είναι οι εκτός διοίκησης και....
διοικούν στα καφενεία και στο παρασκήνιο. 
Είναι αυτοί οι οποίοι έστησαν ολόκληρη σκευωρία για να απομακρύνουν ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και δεν την υπηρετούσαν για να παίρνουν  ποσοστά και να τρώνε και να πίνουν σε διάφορα μαγαζιά στο όνομα του ΛΗΛΑ, ούτε για να μοστράρουν ως παράγοντες.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ είχε έναν αέρα 11 βαθμών διαφορά και με μια λάθος κίνηση, έχασε την μπάλα. Έστω και αργά επανήλθε στα φυσιολογικά του και τώρα με λίγη σοβαρότητα και προσοχή θα φτάσει στην πηγή και θα πιει και νερό.
Η ομάδα της Ερέτριας ότι κι αν γίνει θα τερματίσει με περίπου 77-80 βαθμούς.
Η ομάδα του ΛΗΛΑ δεν μπορεί με τα δεδομένα που υπάρχουν να ξεπεράσει τους 75 βαθμούς, όσο φιλότιμο κι αν έχουν τα παιδιά, όσο κι αν προσπαθήσουν.
Η δική μας άποψη είναι αντίθετη με αυτή που έχει το γνωστό στέκι των δήθεν παραγόντων οι οποίοι πιστεύουν πως ο ΛΗΛΑΣ θα τερματίσει πρώτος με 5 - 6 βαθμούς διαφορά από την ΕΡΕΤΡΙΑ.
Θα συμβεί το αντίθετο, γιατί υπάρχει και θεός, ο οποίος δεν θα συγχωρέσει ποτέ το ότι αυτοί οι δήθεν παράγοντες που εμφανίσθηκαν να υπηρετούν τον ΛΗΛΑ τα τελευταία 2 - 3 χρόνια, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, αδίκησαν και συκοφάντησαν ανθρώπους.
Μ΄ εμάς έβαλαν ένα στοίχημα και θα το χάσουν. Δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ και δεν θα τους φοβηθούμε και τώρα.
Και κάτι τελευταίο. Δεν πιστεύουν στο πρωτάθλημα. Θέλουν την νίκη μέσα στην ΑΡΤΑΚΗ με κάθε τρόπο, για να πάνε την επόμενη Κυριακή στο Βασιλικό και να κόψουν 1.500 εισιτήρια και να εισπράξουν 7.500 ευρώ ώστε να καλύψουν κάποιες υποχρεώσεις της ομάδας που υποτίθεται  πως θα κάλυπταν οι ίδιοι, αφού είναι και λεφτάδες.