Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν απόλυτο δίκιο κι απέδειξαν πως είναι μάγκες, αφού μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, δεν είπαν ούτε μια λέξη για το ότι παρέμειναν απλήρωτοι, από τους απίθανους, οι οποίοι όμως για να τους προκαλέσουν έφτασαν στο σημείο να προχωρήσουν και σε ανακοίνωση για να παριστάνουν τους καλοπληρωτές, αλλά διασύρθηκαν για μια ακόμη φορά.
Εμείς θ΄ απευθυνθούμε στους ποδοσφαιριστές και θα τους παρακαλέσουμε να σφίξουν τα δόντια σας και να ταξιδέψουν  στην Σαντορίνη για την υποχρέωση της....
ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Να απαιτήσουν στο ταξίδι να είναι μόνο αυτοί και ο προπονητής τους και κανείς από την διοίκηση ή τους συγγενείς και φίλους τους.
Αγαπητοί ποδοσφαιριστές, όποια απόφαση κι αν πάρετε, κανείς δεν θα σας κατηγορήσει. Αναγνωστάκης, Κακαβάς και οι άλλοι, διέσυραν την ομάδα παντού, αφού όλα έχουν εξάρτηση από τα ρουσφέτια προς κάθε επιχείρηση. Ξέρουμε τι γράφουμε , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όσα ρουσφέτια κι αν κάνει ο κ. Κακαβάς και άλλοι, αύριο δεν θα λυθεί το οικονομικό θέμα. Αύριο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να είναι στο γήπεδο αλλά χωρίς τους δήθεν.
Ένας από τους αρχηγούς επικεφαλής της αποστολής με τα εισιτήρια στα χέρια και τα χρήματα για φαγητό κλπ, επίσης στα χέρια.
Χριστός Ανέστην Χρόνια Πολλά.