Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ημερομηνίες

Φίλες και φίλοι αναγνώστες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η σημερινή διοίκηση δεν τον ανέλαβε το Μάρτιο του 2017, αλλά τον Οκτώβριο του 2016. Τα γράψαμε αυτά και απορούμε γιατί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Από τότε η ομάδα δεν ξαναπήγε ποτέ σε Γενική Συνέλευση.
Η διοίκηση παρέλαβε την ομάδα μέσα από διαδικασίες, ανέλαβε ευθύνες και υποχρεώσεις. Η συνέχεια είναι γνωστή. Άντεξαν ως φίλοι και συνεργάτες μέχρι τα ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ και σιγά σιγά έβγαλαν τα μεγάλα μαχαίρια και χωρίστηκαν σε καλούς και κακούς, σε απένταρους ....
και λεφτάδες, σε ηλίθιους και τετραέξυπνους.
Από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και σήμερα η ομάδα δεν έκανε Γενική Συνέλευση γιατί έτσι γούσταρε και δεν θα έδινε λογαριασμό σε κανέναν. Διακινήθηκαν χιλιάδες ευρώ "με άγνωστη" πηγή προέλευσης, αλλά και τα ποσά δεν μπήκαν στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως θα έπρεπε με χορηγίες κλπ, αλλά σύμφωνα με τα όσα δήλωνε ο καθένας ότι πήρε!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, χτυπήσαμε πολλές φορές τις καμπάνες, αλλά δεν μας άκουσε κανείς.
Το πάρε δώσε είναι πολύ μεγάλο. Θυμόσαστε τον κύριο Τσαγκάρη ο οποίος έλεγε πως δεν θα επιτρέψει να μπούνε στο ταμείο χρήματα χωρίς ονοματεπώνυμο και χωρίς τα νόμιμα παραστατικά;
Καμία σχέση. Όποιος ήθελε έβαζε και όποιος ήθελε έβγαζε!!!!
Εμείς κληθήκαμε αρμοδίως και την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να πάμε να καταθέσουμε για τα όσα γράφαμε και τα όσα διερευνούν οι αρχές. Θα έπρεπε να είχαμε πάει την μεγάλη εβδομάδα, αλλά ένα πρόβλημα με την υγεία μας δεν μας επέτρεψε να πάμε και ζητήσαμε να πάμε την εβδομάδα που μας έρχεται. Δεν θα καταθέσουμε ψέματα, ούτε και υπερβολές.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το 2016 μέχρι σήμερα να ξέρουν πως δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε κανέναν. Αυτοί ακόμη και σήμερα πουλάνε μαγκιά και απειλούν.
Τώρα ξέρουν. Το πρώτο πράγμα που θα καταθέσουμε είναι πως οι διοικούντες λένε πως κανείς δεν θα τους τιμωρήσει, γιατί έχουν πλάτες στην δικαστική εξουσία, στην αστυνομία, στην αυτοδιοίκηση και στην πολιτική. Εμείς δεν θα φοβηθούμε κανέναν. Θα δώσουμε ονόματα, διευθύνσεις και πράξεις.
Οι κύριοι Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης, και Κακαβάς καταλαβαίνουν και ξέρουν πολλά.