Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Καλημέρα - Χριστός ανέστη

- Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ξέρουν την πολιτική, αλλά ξέρουν καλά το παιχνίδι του βολέματος των δικών τους ανθρώπων. Δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ πραγματικά, για τους στρατιωτικούς που είναι στις φυλακές της Τουρκίας , δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ για την παιδεία και την υγεία και γενικότερα για την Ελλάδα μας.
- Δυστυχώς και ο δήμαρχος κύριος Παγώνης δεν δείχνει ενδιαφέρον για τους δημότες και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που δεν ζούνε στους κεντρικούς δρόμους, αν και όλοι ....
πληρώνουμε τα ίδια δημοτικά τέλη.
Ζει στο δικό του παραμύθι ο δήμαρχος και νομίζει πως κάτι κάνει.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ έχει μια υποχρέωση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά στην Χαλκίδα έχει περισσότερες υποχρεώσεις. Στην Σαντορίνη η υποχρέωση είναι αγωνιστική, ενώ στην Χαλκίδα οι υποχρεώσεις είναι οικονομικές και διοικητικές.
- Στο Αλιβέρι κάτι ετοιμάζουν, αλλά πρώτα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και αυτό δύσκολα θα το πετύχουν, αν δεν πάνε στον Κάραβο για ένα καλό δείπνο στο μαγαζί των παιδιών που πάντα στηρίζουν τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
- Στο Βασιλικό σύμφωνα με πληροφορίες άρχισαν οι συζητήσεις, ώστε η ομάδα να αποσυρθεί σε ξενοδοχείο από Παρασκευή. Μάλιστα οι λεφτάδες εξωδιοικητικοί θα πληρώσουν τα ξενοδοχεία για τις 3 επόμενες αγωνιστικές, με ΑΡΤΑΚΗ, ΕΡΕΤΡΙΑ και ΣΚΕΠΑΣΤΗ!!!
- Στην ΕΡΕΤΡΙΑ τους το ξέκοψαν. Δεν υπάρχουν λεφτά για πέταγμα. Καφέ "στην Τζέλα" και όλα θα πάνε καλά. Αν στο τέλος του πρωταθλήματος έχουμε πετύχει τον στόχο τότε θα αποσυρθούμε κάπου για να χαλαρώσουμε!!!